![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba dostlar, I'am bir ekran kartı PCI arıyor E oyun için, evet, ben bu EVGA 9600GT veya ATI Radeon HD4830 üzerinde düşünüyordum. Bütçem 100 is 150USD iyi kartı ne tavsiye eder Bu fiyat aldığım için? My PC çözünürlüğü 1440x900 olduğu. Thanks in advance |
|
| |||
| |||
| sizin seçmek için bir sürü var! ive bir XFX 8800GS, pahalı değil, ama kesinlikle güzel, im emin karbon ama bana daha iyi bir öneri olacaktır özelliği var! değilse zaten, bu yapışkan bir göz atın uve ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4830 orada en iyi bütçe kart.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Çok teşekkürler, ben 4830 aldım |
|
| |||
| |||
| Nvidia tarafından herhangi bir yeni teknoloji kart is great! Nvidia her zaman en son ve büyük toprak grafik teknolojileri kırma üzerine% 100 olduğu. Ben bir ATI kartı herhangi bir gün onlara iyilik. Bu, geçmişte en azından bu ATI her zaman Nvidia kartlarını bir kopyasını kedi versiyonu yapılmış gibi görünüyor. Intel AMD çipleri kopyalama aynı ilkesi. |
|
| |||
| |||
| Siz neden söz ediyoruz kesinlikle hiçbir fikrim yok. Tebrikler.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben size doğru en kolay bir alır; Intel AMD çipleri kopyalamaz. AMD, 1 GHz ilk oldu. AMD ilk Çift ve Dört gerçek çekirdek cips vardı (Ben gerçek söyleyin, ben tek bir kalıp üzerinde) sadece birden fazla fiş değil demek AMD en başından itibaren, kendi gitti ve arkadaşım, yanlış vardır. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|