![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт хлопці,
I'am даний час шукає відеокарта PCI-E для ігор, ну, я думав про EVGA 9600GT або Ati Radeon HD4830. Мій бюджет 100-150USD, що хороші карти ви рекомендуєте мені отримати таку ціну? Мій комп'ютер резолюція 1440x900. Спасибо заранее
|
|
|
|||
|
|||
|
у вас є з чого вибирати з!
Ive Got A XFX 8800GS, не дорогою, але, безумовно, дуже здібний, І. впевнений вуглецю буде краще, ніж рекомендація, хоча мені! Уве якщо не зробили цього, гляньте на цю липку ... http://www.computer-juice.com/forums/f10/recommended-computer-parts-guide-2-ati-recuperation-appreciation-station-18844/ MCTW |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
4830 краща бюджетна карта там.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо большое, я отримала 4830
|
|
|
|||
|
|||
|
Будь-які нові технології карт Nvidia це здорово! Nvidia завжди на 100% на вершині новітня і найкраща земля порушення графічні технології. Я прихильник їх на карту ATI в будь-який день. Здається, принаймні в минулому, що ATI завжди версію копія кішки карт Nvidia. Той же принцип як копіювання AMD Intel чіпів.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви абсолютно не знаю, що ти кажеш. Привітання.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я візьму найпростіший для вас на правильний; AMD не копіює чіпами Intel. AMD була першою до 1 ГГц. AMD була першою реальною Дво-та чотирьохядерні чіпи Xeon (Коли я кажу про реальну, я маю на увазі не тільки численні фішки на одному кристалі) AMD пройшла свій шлях з самого початку, і ти, мій друг, не праві. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|