![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан је добио мој рачунар изграђено и трчање, и питање о Уиндоус 7. Кад сам ставио у видео картицу инсталациони ЦД и ОС пита шта се користи не зарадити видик = 7? Иста ствар за све друго сам инсталирати ас уелл. |
|
| |||
| |||
| ати или НВИДИА, они имају прозоре 7 драјвера за скинути на њиховим страницама.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| Нисмо нашли ништа на њиховим страницама и на крају има само гоогле. То ми повезани са тајним простор наизглед КСД скидати управо сада, надамо се то ради. |
|
| |||
| |||
| већина Виста дривер раде ионако ако лицемјерје наћи их. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АТИ:
хттп://суппорт.амд.цом/ус/гпудоунлоад/Пагес/индекс.аспкс (У оквир ОС кс86 и кс64 У7 су обе опције) НВИДИА: хттп://ууу.нвидиа.цом/Доунлоад/индекс.аспкс?ланг=ен-ус (Кликните на падајући и Тхереса опцију за Уин7) Не превише сигурни зашто сте имали потешкоћа проналажења њима .. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
|
| |||
| |||
| Ыа онај пре сам радио у реду, и то је био мој налаз графичке картице модел који сам био власништво проблематика са. То је решено на други проблем као што сам био. Хвала. |