![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто съм любопитен, тъй като съм забелязал някои изискват използването на допълнителните PS. 6 пинов куплунг или, аз Погрешно тълкуване на това, което сте чели? Благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде го чете това?
| |||
| |||
| Е, нали се страна аз не съм сигурен, но аз ще видя дали мога да го намеря отново. Благодарности! |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 Мисля, че това е мястото, където Четох за това. когато тя казва, системни изисквания, а също и съединители. Може би аз съм неразбиране какво е казал. |
|
| |||
| |||
| Тя казва, че се нуждае от 6 пинов куплунг, не казвам, че е по-добра карта, тъй като от нея. ![]() Както и да е, просто защото картата обръща повече власт, не означава, че на всяко добро, много повече фактори, влезе в него от това. Той ще бъде като казва на всички автомобили с 4-бързо се изчерпва. Тя не е толкова просто. |
|
| |||
| |||
| Достатъчно! Просто съм любопитен, що се отнася до това дали има или не може да бъде по-добре, тъй като ползите от допълнителните кабели власт или не, като силата товар директно на ПС. Вместо това, на по дънната платка. Оценявам помощта ви! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да ти кажа / знаете мощност на цялата Ви компютър вкл. графични карти и т.н. | Карл | Общи Хардуер Чат | 1 | 30 юни 2008 09:05 |
| Въпрос към графика карти в Общото | hi345hello | Графика на карти & Монитори | 6 | 5-и парламентарен Дек 2007 15:09 |
| Нови Графични карти Нужда - 2 Монитори | ableit | Графика на карти & Монитори | 1 | 27 ноември 2007 10:06 |
| AGP графични карти - Gainward блаженство 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Графика на карти & Монитори | 7 | 18 ноември 2006 07:36 |
| Графични карти - Radeon 9550 | Майк | Общи Хардуер Чат | 8 | 20 октомври 2006 05:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |