![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen jsem zvědavý, jak jsem si všiml, některé vyžadují použití extra PS. 6 pin plug nebo nesprávné interpretování jsem, co mám číst? Děkuji ti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste četl, že?
| |||
| |||
| No, vpravo mimo stranu si nejsem jistá, ale uvidím, jestli můžu najít znovu. Díky! |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 Myslím, že toto je místo, kde jsem četla o tom. kde se říká, požadavky na systém, a také konektory. Možná jsem nepochopení, co to bylo řečeno. |
|
| |||
| |||
| Tvrdí, že potřebuje 6 pin plug, neříká, je to lepší kartu, protože ji. ![]() Mimochodem, právě proto, že karty čerpá více energie, neznamená, je to nějaké dobré, mnoho dalších faktorů, se do něj, než je. Byl by rád říkal všechny automobily se 4 výfuky jsou rychlejší. Není to tak jednoduché. |
|
| |||
| |||
| Dost dobrý! Jen jsem zvědavý, jak na tom, zda by mohla být lepší dávky z důvodu extra napájecí kabely či nikoliv tím, že budou moci nahrát přímo na PS. místo, na základní desce. Oceňujeme vaši pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak si říct / znát výkon vašeho počítače vč celé grafické karty atd. | Carl | Obecné Hardware Chat | 1 | 30. června 2008 09:05 |
| Otázku o grafických karet V Všeobecné | hi345hello | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. prosince 2007 15:09 |
| Nové grafické karty Nutné - 2 monitory | ableit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 27. listopadu 2007 10:06 |
| AGP grafické karty - Gainward Bliss 7800GS + AGP 512mb | CG Man | Graphics Cards & Monitory | 7 | 18. listopadu 2006 07:36 |
| Grafické karty - Radeon 9550 | Mike | Obecné Hardware Chat | 8 | 20. říjen 2006 05:12 |
| Thread Nástroje | |
| |