![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ήμουν απλώς περίεργος, όπως έχω παρατηρήσει κάποια απαιτούν τη χρήση του επιπλέον PS. 6 pin βύσμα ή, είμαι παρερμηνεύουν αυτά που έχω διαβάσει; Σε ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού μπορείτε να διαβάσετε αυτό;
| |||
| |||
| Λοιπόν, δεξιά από το χέρι δεν είμαι σίγουρος για το, αλλά θα δω αν μπορεί να βρει και πάλι. Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 Νομίζω ότι, αυτό είναι που έχω διαβάσει γι 'αυτό. όπου αναφέρεται απαιτήσεις συστήματος, καθώς επίσης και σύνδεσμοι. ίσως είμαι παρεξήγηση τι να πει. |
|
| |||
| |||
| Λέει ότι χρειάζεται ένα 6 pin βύσμα, δεν λέει ότι είναι η καλύτερη κάρτα, διότι από αυτήν. ![]() Τέλος πάντων, μόνο και μόνο επειδή μια κάρτα αντλεί περισσότερη δύναμη δεν σημαίνει ότι είναι καλή, πολύ περισσότεροι παράγοντες που έρχονται σε αυτό από αυτό. Θα ήταν σαν να λέμε όλα τα αυτοκίνητα με 4 εξάτμιση είναι ταχύτερη. Δεν είναι τόσο απλό. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει! Ήμουν απλώς περίεργος, ως προς το κατά πόσον ή δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη οφέλη λόγω της επιπλέον ενέργειας καλώδια ή μη από την εξουσία το φορτίο απευθείας για το PS. αντί, της σχετικά με τη μητρική πλακέτα. Εκτιμώ τη βοήθειά σας! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να σας πω / γνωρίζει η ισχύς του υπολογιστή σας ολόκληρο inc κάρτες γραφικών κλπ. | Carl | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 30 Ιουν 2008 09:05 |
| Ερώτηση σχετικά με κάρτες γραφικών Γενικά | hi345hello | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 5 Δεκ. 2007 15:09 |
| Νέες Κάρτες Γραφικών Needed - 2 επιτηρητές | ableit | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 27 Νοε 2007 10:06 |
| AGP κάρτες γραφικών - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG Μαν | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 18 Νοε 2006 07:36 |
| Κάρτες γραφικών - Radeon 9550 | Mike | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 20 Οκτ 2006 05:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |