μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Οι κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούν τα 6 Pin Ps. Καλύτερη Connectors, γενικά;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Μαρτίου του 2009, 07:30
Μέλος Ομάδα

Default Οι κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούν τα 6 Pin Ps. Καλύτερη Connectors, γενικά;

Ήμουν απλώς περίεργος, όπως έχω παρατηρήσει κάποια απαιτούν τη χρήση του επιπλέον PS. 6 pin βύσμα ή, είμαι παρερμηνεύουν αυτά που έχω διαβάσει; Σε ευχαριστώ!
Old 28 Μαρτίου του 2009, 07:36
Διαχειριστής Ομάδα

Default Οι κάρτες γραφικών που χρησιμοποιούν τα 6 Pin Ps. Καλύτερη Connectors, γενικά;

Πού μπορείτε να διαβάσετε αυτό;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28η Μαρ 2009, 08:07
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, δεξιά από το χέρι δεν είμαι σίγουρος για το, αλλά θα δω αν μπορεί να βρει και πάλι. Ευχαριστώ!
Old 28 Μαρτίου του 2009, 08:16
Μέλος Ομάδα

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 Νομίζω ότι, αυτό είναι που έχω διαβάσει γι 'αυτό. όπου αναφέρεται απαιτήσεις συστήματος, καθώς επίσης και σύνδεσμοι. ίσως είμαι παρεξήγηση τι να πει.
Old 28 Μαρτίου του 2009, 08:32
Διαχειριστής Ομάδα

Λέει ότι χρειάζεται ένα 6 pin βύσμα, δεν λέει ότι είναι η καλύτερη κάρτα, διότι από αυτήν.

Τέλος πάντων, μόνο και μόνο επειδή μια κάρτα αντλεί περισσότερη δύναμη δεν σημαίνει ότι είναι καλή, πολύ περισσότεροι παράγοντες που έρχονται σε αυτό από αυτό.

Θα ήταν σαν να λέμε όλα τα αυτοκίνητα με 4 εξάτμιση είναι ταχύτερη. Δεν είναι τόσο απλό.
Old 28 Μαρτίου του 2009, 08:41
Μέλος Ομάδα

Εντάξει! Ήμουν απλώς περίεργος, ως προς το κατά πόσον ή δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη οφέλη λόγω της επιπλέον ενέργειας καλώδια ή μη από την εξουσία το φορτίο απευθείας για το PS. αντί, της σχετικά με τη μητρική πλακέτα. Εκτιμώ τη βοήθειά σας!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς μπορώ να σας πω / γνωρίζει η ισχύς του υπολογιστή σας ολόκληρο inc κάρτες γραφικών κλπ. Carl Γενική Συζήτηση Hardware 1 30 Ιουν 2008 09:05
Ερώτηση σχετικά με κάρτες γραφικών Γενικά hi345hello Κάρτες Γραφικών & Monitors 6 5 Δεκ. 2007 15:09
Νέες Κάρτες Γραφικών Needed - 2 επιτηρητές ableit Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 27 Νοε 2007 10:06
AGP κάρτες γραφικών - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB CG Μαν Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 18 Νοε 2006 07:36
Κάρτες γραφικών - Radeon 9550 Mike Γενική Συζήτηση Hardware 8 20 Οκτ 2006 05:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.