![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני פשוט סקרן, שכן יש לי שם לב כמה דורשים את השימוש של תוספת נ.ב.. 6 PIN תקע או, אני misinterpreting מה קראתי? תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאיפה אתה קורא את זה?
| |||
| |||
| ובכן, מיד היד אני לא בטוח אבל אני אראה אם אני יכול למצוא את זה שוב. תודה! |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 אני חושב, זה נמצא איפה קראתי על זה. איפה זה אומר דרישות המערכת, וגם connectors. אולי אני אי הבנה של מה הוא אמר. |
|
| |||
| |||
| זה אומר שהיא צריכה 6 PIN תקע, לא אומרת את זה טוב יותר של כרטיס בגלל זה. ![]() בכל מקרה, פשוט כי כרטיס צורך יותר כוח לא אומר שזה טוב, עוד גורמים רבים נכנסים זה מזה. זה יהיה כמו להגיד את כל מכוניות עם 4 exhausts הם מהירים יותר. זה לא כל כך פשוט. |
|
| |||
| |||
| טוב מספיק! אני פשוט סקרן, כמו אם יש או לא יכול להיות טוב יותר בגלל היתרונות של תוספת כוח או לא באמצעות כבלים לשים את הכוח לטעון באופן ישיר על נ.ב.. במקום זאת, על לוח האם של. מעריכים את העזרה שלך! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איך אתה אומר / wattage יודע את המחשב כולו שלך Inc כרטיס גרפי וכו ' | קארל | כללי חומרה צ 'אט | 1 | עד ה -30 בחודש יוני 2008 09:05 |
| שאלה לגבי כרטיסי מסך בכלל | hi345hello | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 15:09 |
| כרטיסי גרפיקה חדשה דרושה - 2 מוניטורים | ableit | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -27 נובמבר 2007 10:06 |
| כרטיס גרפי AGP - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG האדם | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 18 נובמבר 2006 07:36 |
| כרטיסי גרפי - RADEON 9550 | מייק | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 20 אוקטובר 2006 05:12 |
| שרשרת כלים | |
| |