![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man buvo tiesiog smalsu, kaip aš pastebėjau, kai kurie reikalauja papildomų PS naudoti. 6 pin plug, arba esu klaidingai aiškina ką turiu skaityti? Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur jūs skaitėte, kad?
| |||
| |||
| Na, tuojau ranką aš nesu tikrai, bet man bus, jei aš galiu surasti dar kartą. Ačiū! |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 Manau, tai yra, kai aš perskaičiau apie tai. kur ji sako, sistemos reikalavimus, taip pat jungtis. Maybe I'm nesusipratimas, kas buvo pasakyta. |
|
| |||
| |||
| Jis sako, kad reikia 6 pin plug, negali pasakyti, kad geriau kortele, nes jį. ![]() Bet kokiu atveju, vien dėl to, kortelė atkreipia daugiau galios, nereiškia, kad yra kokių nors gerų, daug daugiau veiksnių, ateiti į ją negu. Būtų kaip sako visi 4 išleidimu, yra greičiau automobiliai. It's not that simple. |
|
| |||
| |||
| Good Enough! Man buvo tiesiog smalsu, kaip, ar ten galėtų būti labiau naudinga, nes papildomo maitinimo kabelis ar ne, nes juose galia įkelti tiesiai ant PS. Vietoj to, apie pagrindinėje plokštėje. už pagalbą! |