![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len som zvedavý, ako som si všimol, niektoré vyžadujú použitie extra PS. 6 pin plug alebo nesprávne interpretuje som, čo mám čítať? Ďakujem ti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste čítal, že?
| |||
| |||
| No, vpravo mimo stranu si nejsem jistá, ale uvidím, či môžem nájsť znova. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 Myslím, že toto je miesto, kde som čítala o tom. kde sa hovorí, požiadavky na systém, a tiež konektory. Možno som nepochopenie, čo to bolo povedané. |
|
| |||
| |||
| Tvrdí, že potrebuje 6 pin plug, nehovorí, je to lepší kartu, pretože ju. ![]() Mimochodom, práve preto, že karty čerpá viac energie, neznamená, je to nejaké dobré, veľa ďalších faktorov, sa do neho, ako je. Bol by rád říkal všetky automobily sa 4 výfuky sú rýchlejšie. Nie je to tak jednoduché. |
|
| |||
| |||
| Dosť dobrý! Len som zvedavý, ako na tom, či by mohla byť lepšia dávky z dôvodu extra napájacie káble alebo nie tým, že budú môcť nahrať priamo na PS. miesto, na základnej doske. Oceňujeme vašu pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako si povedať / poznať výkon vášho počítača vr celej grafické karty atď | Carl | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 30. júna 2008 09:05 |
| Otázku o grafických kariet V Všeobecnej | hi345hello | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. decembra 2007 15:09 |
| Nové grafické karty Potrebné - 2 monitory | ableit | Graphics Cards & Monitory | 1 | 27. novembra 2007 10:06 |
| AGP grafické karty - Gainward Bliss 7800GS + AGP 512mb | CG Man | Graphics Cards & Monitory | 7 | 18. novembra 2006 07:36 |
| Grafické karty - Radeon 9550 | Mike | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20. október 2006 05:12 |
| Thread Tools | |
| |