![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је праведан знатижељан, као што сам приметио неке захтевају употребу додатни ПС. 6 пински утикач или, оно што сам ја мисинтерпретинг Прочитао сам? Хвала ти! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Где си то прочитао?
| |||
| |||
| Уелл, ригхт офф руку нисам сигурно а ја ћу видети ако ја могу наћи опет. Хвала! |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814150330 Мислим, ово је место где сам читао о томе. где се каже захтеве система, а такође и конектора. можда сам неспоразум што је буде је рекао. |
|
| |||
| |||
| Она каже да то треба а 6 пин утикач, не кажем да је боље картице јер га. ![]() Уосталом, само зато картице вуче више снаге не значи да је било који добар, много више фактора долазе у њу од тога. Било би ми рекао: Сва возила су са 4 издувних вентила брже. То није тако једноставно. |
|
| |||
| |||
| Довољно добро! ЈА је праведан знатижељан, да ли постоји или не би могло бити боље погодности због додатни енергетски каблови или не стављајући снагом оптерећења директно на ПС. Уместо тога, он је матична плоча. Ценимо вашу помоћ! |