![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені було просто цікаво, як я вже зауважив, деякі вимагають використання додаткових PS. 6 виделкою, або, я неправильного тлумачення того, що я читав? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Де ти прочитав, що?
| |||
| |||
| Ну, одразу боку, я не впевнений, але я буду бачити, якщо я можу знайти його знову. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150330 Я думаю, це де я читав про це. де він говорить, системні вимоги, а також роз'єми. Може бути, я непорозуміння що він говорить. |
|
| |||
| |||
| Він каже, що потребує 6 контактний роз'єм, не кажу, що це краща карта з-за нього. ![]() У будь-якому випадку, просто тому, що карта споживає більше енергії не означає, що це будь-яка гарна, багато інших факторів приходять до неї, ніж це. Було б, як кажуть всі легкові автомобілі з 4 вичерпується швидше. Це не так просто. |
|
| |||
| |||
| Цього цілком достатньо! Мені було просто цікаво, чи може або не може бути кращого вигоди через додаткового кабелю живлення або не поставити силового навантаження безпосередньо на PS. Замість цього, не на платі. Дякуємо Вам за допомогу! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як вам сказати "Я знаю потужність всього вашого Computer Inc графічних карт і т.д. | Карл | Генеральний обладнання чат | 1 | 30 червня 2008 09:05 |
| Питання відеокарт в Генеральному | hi345hello | Графічні карти & Монітори | 6 | 5 грудня 2007 15:09 |
| Новий Відеокарти необхідне - 2 монітора | ableit | Графічні карти & Монітори | 1 | 27 листопада 2007 10:06 |
| AGP графічних карт - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Графічні карти & Монітори | 7 | 18 листопада 2006 07:36 |
| Відеокарти - Radeon 9550 | Mike | Генеральний обладнання чат | 8 | 20 жовтня 2006 05:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |