![]() |
|
| |||
| |||
| SiS650/1/GL/GX, 2D/3D GUI Accelerator 740 Je li ovo bilo koje dobro, imam moj laptop oko 5 godina i ona još uvijek teče glatko s većinom igara. Planiranje na nadogradnju RAM i grafika ..... Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.66GHz 512MB RAM-a. Bilo koja preporuka. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete nadograditi grafiku u svoj laptop. Dubliranje ovna će imati utjecaj na performanse odlučila ipak, i neće cijenu zemlje.
|
| |||
| |||
| Hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Pomoć! Grafika i PSU za pomoć | maxll3 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 13 studeni 2009 05:13 |
| Grafika | Mooseknuckle | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 1. srpnja 2008 06:29 |
| On-pansion grafika | proliti | Graphics Cards & Monitors | 2 | 6. siječanj 2008 10:53 |
| Nova grafika, New PSU? | pandahead | Graphics Cards & Monitors | 3 | 30. studeni 2007 11:21 |
| Grafika Pomoć | mrjames | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 16. Ruj 2007 04:21 |
| Thread Tools | |
| |