![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Кое е по-добро за Counter-Strike и света на Warcraft? NVIDA GeForce 7300 LE Видео 256MB или 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Разбирам тези, по-големи, отколкото на другите купите LE и H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За да бъде честен с теб те двамата въшлив графични решения и предоставяне на доста почти същия размер на изпълнение. В 7300 е само с DX9 е пиксел тръби и връх shaders, от 8300 е DX10 и DX9 с него на потока shaders който заема мястото на пиксел тръби и връх shaders в 7300 вземане това, мнение, по-добро изпълнение на архитектурата. В горния край картички, това има тенденция да бъде така. Но в по-ниско средата края сегмент това не е случило досега. AMD на X3850 може да промени това, но ние ще трябва да видим. Във всеки случай, от двете? Нито един от двамата. Но ако е принуден да избира? 8300.
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря, и ако то се свежда до 8300 млечниче, болни купя 8800 GTS. благодаря, защото компютъра Im покупка идва с 8300, или Терес още едно бях гледаш с 7300, така АЗ didnt знам кой. |
|
| |||
| |||
| ако си купя от 7950 GT или 8800gts с AMD процесор Говорих наоколо, ще бъде в състояние да играе Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh в зависимост от това в останалата част от вашата спецификациите Имам 8600gt и тя тече Crysis глоба
| |||
| |||
| Crysis е силно зависима от gpu. Както по-голямата част от играта заглавия днес. Вие ще бъдете в състояние да играе в рамките прилични цени, с много детайли, най до 1680x1050 с GTS.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| какво целите на 2 графични карти? Търсих в този видеоклип в YouTube и човекът имаше 2 8800 GTX графични карти. |
|
| |||
| |||
| двоен графики карти = двоен забавно. Ами този идеята все пак. Голям тласък изпълнение с двойна графики, но да започнете да говорите много по-големи пари за това. |
|
| |||
| |||
| как да направя така, когато работата Терес само на входа, идващи от монитора ви? |
|
| |||
| |||
| Мислете за нея като Dual-Core процесор. Нейната Комбинираната мощност на две, за да работи два пъти по-труден - ако това има смисъл. Нейната само наистина необходими в игрите, аз вярвам, може би има тук, че те предоставят алтернативен рамки така, че всяка карта се прави половината от работата. Това оставя повече правомощия да помпа на настройките за макс. |