по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Коя графична карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 декември 2007, 10:35
Новите държави Група

Default Коя графична карта

Кое е по-добро за Counter-Strike и света на Warcraft? NVIDA GeForce 7300 LE Видео 256MB или 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Разбирам тези, по-големи, отколкото на другите купите LE и H?
Old 22-ри декември 2007, 10:39
Номер на групата

За да бъде честен с теб те двамата въшлив графични решения и предоставяне на доста почти същия размер на изпълнение.

В 7300 е само с DX9 е пиксел тръби и връх shaders, от 8300 е DX10 и DX9 с него на потока shaders който заема мястото на пиксел тръби и връх shaders в 7300 вземане това, мнение, по-добро изпълнение на архитектурата.

В горния край картички, това има тенденция да бъде така. Но в по-ниско средата края сегмент това не е случило досега. AMD на X3850 може да промени това, но ние ще трябва да видим.

Във всеки случай, от двете? Нито един от двамата. Но ако е принуден да избира? 8300.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 22-ри декември 2007, 10:45
Новите държави Група

Добре, благодаря, и ако то се свежда до 8300 млечниче, болни купя 8800 GTS. благодаря, защото компютъра Im покупка идва с 8300, или Терес още едно бях гледаш с 7300, така АЗ didnt знам кой.
Old 22-ри декември 2007, 10:59
Новите държави Група

ако си купя от 7950 GT или 8800gts с AMD процесор Говорих наоколо, ще бъде в състояние да играе Crysis?
Old 22-ри декември 2007, 11:35
Номер на групата

yeh в зависимост от това в останалата част от вашата спецификациите Имам 8600gt и тя тече Crysis глоба

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 22-ри декември 2007, 12:06
Номер на групата

Crysis е силно зависима от gpu. Както по-голямата част от играта заглавия днес.

Вие ще бъдете в състояние да играе в рамките прилични цени, с много детайли, най до 1680x1050 с GTS.

-Kanoakavirus
Old 22-ри декември 2007, 16:20
Новите държави Група

какво целите на 2 графични карти? Търсих в този видеоклип в YouTube и човекът имаше 2 8800 GTX графични карти.
Old 22-ри декември 2007, 16:24
Член Група

двоен графики карти = двоен забавно. Ами този идеята все пак.

Голям тласък изпълнение с двойна графики, но да започнете да говорите много по-големи пари за това.
Old 22-ри декември 2007, 16:26
Новите държави Група

как да направя така, когато работата Терес само на входа, идващи от монитора ви?
Old 22-ри декември 2007, 16:34
Член Група

Мислете за нея като Dual-Core процесор. Нейната Комбинираната мощност на две, за да работи два пъти по-труден - ако това има смисъл.

Нейната само наистина необходими в игрите, аз вярвам, може би има тук, че те предоставят алтернативен рамки така, че всяка карта се прави половината от работата. Това оставя повече правомощия да помпа на настройките за макс.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc