![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Který je lepší pro Counter-Strike a World of Warcraft? NVIDA GeForce 7300 LE Video 256megabajt nebo 128megabajt NVIDIA GeForce 8300H. Vidím ty větší, než ostatní nakupují LE a H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chcete-li být upřímný s vámi, že jsou oba mizernou grafiku a poskytovat řešení, skoro stejné množství výkonu. V 7300 je DX9 jen je to s pixel trubek a Vertex shadery, že 8300 je DX10 a DX9 je to s proudem shadery, které se koná na pixel trubek a Vertex shadery na 7300 což prý je lepší plnění architektury. V horním konci karty, to bývá tak. Ale v Low-mid konci tohoto segmentu nebyl používán doposud. AMD X3850 to se může změnit, ale budeme se muset podívat. Mimochodem, z těchto dvou? Žádný. Ale pokud nuceni si vybrat? 8300.
|
| |||
| |||
| v pořádku, děkuji, a pokud dospěje až do 8300 sání, špatné koupit 8800 GTS. díky, protože počítač im nákupu přichází s 8300, nebo theres jiné i prohlížel s 7300 tak i didnt vědět, který z nich. |
|
| |||
| |||
| pokud i koupit 7950 GT nebo 8800gts s AMD procesor i mluvili, budu moci hrát Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh závislosti na zbytek svého specifikace mám 8600gt a běží Crysis pokuty
| |||
| |||
| Crysis je silně závislá na GPU. Jako většina herních titulů dnes. Budete moci hrát na slušné rám sazby, se spoustou detailů, až na 1680x1050 s GTS.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Co je účelem 2 grafických karet? se podíváte na toto video na youtube a ten chlap měl 2 8800 GTX grafických karet. |
|
| |||
| |||
| dvojnásobek grafické karty = dvojnásobek legrace. Tak to je myšlenka stejně. Velký výkon zvýší s duální grafikou ale začnete mluvit mnohem větší dolarů za to. |
|
| |||
| |||
| Jak se obě práce při theres pouze na vstupu přicházející z vašeho monitoru? |
|
| |||
| |||
| Můžete si ji představit jako dvou-jádrový procesor. Jeho síla je v kombinaci dvou, aby se práce polovinu pracnější - v případě, že má smysl. Jejím jediným opravdu potřebují hraní, jsem přesvědčen, možná špatně sem, že poskytují alternativní snímcích tak, že každá karta je dělá polovinu práce. Zbývá vám moc napumpovat nastavení na max. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Získání nové grafické karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. prosince 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. říjen 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických karet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. prosince 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. listopadu 2007 16:31 |
| Thread Nástroje | |
| |