![]() |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι καλύτερη για την αντιμετώπιση της απεργίας και World of Warcraft; NVIDA GeForce 7300 LE βίντεο 256MB ή την 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Θεωρώ ότι αυτά είναι μεγαλύτερη από την άλλη αγοράζουν και LE H; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας ότι είναι τόσο χάλια γραφικών λύσεων και την παροχή σε μεγάλο βαθμό το ίδιο ποσό των επιδόσεων. Το 7300 είναι DX9 μόνο με τα pixel και σωλήνες Vertex shaders, το 8300 είναι DX10 και DX9 είναι με ρεύμα shaders που πάρει τη θέση του και σωλήνες Vertex pixel shaders στο 7300 καθιστά, υποτίθεται, μια καλύτερη εκτέλεση αρχιτεκτονική. Σε υψηλότερα τέλη κάρτες, αυτό τείνει να είναι έτσι. Αλλά στο τέλος μέσα χαμηλού τμήμα αυτό δεν συνέβη μέχρι σήμερα. AMD η X3850 μπορεί να αλλάξει, αλλά ότι θα πρέπει να τα δούμε. Τέλος πάντων, από τα δύο; Δεν. Αλλά, αν αναγκαστεί να επιλέξει; 8300.
|
| |||
| |||
| καλά, ευχαριστώ, και αν πρόκειται να το πιπίλισμα 8300, κακή αγοράσω μια 8800 GTS. χάρη, επειδή ο υπολογιστής im αγορά έρχεται με το 8300, ή ένα άλλο Theres έψαχνα στο 7300 με ένα τόσο i didn't ξέρουν ποιο. |
|
| |||
| |||
| Εάν αγοράσω το 7950 gt ή 8800gts με την AMD επεξεργαστή I μίλησε, θα είμαι σε θέση να παίξει crysis; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh, ανάλογα με την υπόλοιπη σας specs Έχω την 8600gt και να τρέχει crysis πρόστιμο
| |||
| |||
| Crysis εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την gpu. Όπως και η πλειοψηφία των τίτλων παιχνιδιών σήμερα. Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξει στο πλαίσιο της αξιοπρεπούς επιτόκια, με πολλές λεπτομέρειες, σε έως 1680x1050 με την GTS.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| whats ο σκοπός των 2 κάρτες γραφικών; αναζητούσε σε αυτό το βίντεο στο YouTube και ο τύπος είχε 2 8800 GTX κάρτες γραφικών. |
|
| |||
| |||
| το διπλάσιο της κάρτες γραφικών = διπλό η διασκέδαση. Λοιπόν thats την ιδέα ούτως ή άλλως. Μεγάλες επιδόσεις με διπλή ώθηση γραφικών αλλά αρχίστε να μιλάτε πολύ μεγαλύτερες δολάρια για αυτό. |
|
| |||
| |||
| Πώς το έργο τόσο κατά την Theres μόνο σε δεδομένα που προέρχονται από την οθόνη σας; |
|
| |||
| |||
| Σκεφτείτε το σαν ένα επεξεργαστή διπλού πυρήνα. Η συνδυασμένη δύναμη των δύο για να κάνουν τη δουλειά μισή επίπονη - αν αυτό έχει νόημα. Το μόνο που χρειάζεται παιχνίδια, πιστεύω, ίσως λάθος εδώ, ότι θα καταστεί αναπληρωτής frames, έτσι ώστε η κάθε κάρτα έχει κάνει το μισό του έργου. Αυτό αφήνει να έχετε μεγαλύτερη δύναμη αντλία μέχρι τις ρυθμίσεις για να max. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |