![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koje je bolje za protuinformacije sstrajk Warcraft i svijet? NVIDA Video GeForce 7300 LE 256MB ili 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Vidim veća od one drugih kupovati LE i H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da budem iskren s tobom oni su oba grafička rješenja ušljiv i pružiti ljepušan velik dio isti iznos performanse. U 7300 je DX9 samo sa svojim pixel cijevi i hvatište shaders, u 8300 je DX9 i DX10 sa svojim stream shaders koji uzeti mjesto za cijevi i hvatište pixel shaders u 7300 čineći ga, navodno, bolju izvedbu arhitekture. U višim end karticama, to tendira da bude tako. No, u low-mid end ovom segmentu nije bio slučaj do sada. AMD's X3850 mogu promijeniti, ali da ćemo morati vidjeti. Inače, od ta dva? Nijedan. Ali ako prisiljeni odabrati? 8300.
|
| |||
| |||
| dobro hvala, a ako dođe do 8300 sisa, bolestan kupiti 8800 gts. hvala, jer računalo kupuju im dolazi sa 8300 ili neki drugi theres sam bio obličje at s 7300, pa mi nije znati što jedan. |
|
| |||
| |||
| ako sam kupi 7950 GT ili 8800gts sa AMD procesorom i razgovarali o, ja ću biti u mogućnosti igrati crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh, ovisno o ostatku vaše naočale imam 8600gt i to traje crysis fino
| |||
| |||
| Crysis je jako ovisna o GPU. Poput većine game titles današnjice. Moći ćete igrati na pristojan frame rates, s puno detalja, u upto 1680x1050 sa GTS.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| što je svrha od 2 grafičke kartice? bio obličje at ovaj video na youtube i momak imao 2 8800 gtx grafičke kartice. |
|
| |||
| |||
| dvokrevetna grafičke kartice = dvostruko zabave. Pa taj je ideja anyway. Big izvedbi s dvojnim pogurati grafiku nego što počnete pričati puno veći krupna sačma za to. |
|
| |||
| |||
| Kako i kada theres raditi samo na ulazne dolaze off vaš monitor? |
|
| |||
| |||
| Misli o tome kao dual-core procesorom. Njegova moć kombinaciji dva do polovine čine kao težak posao - ako to ima smisla. Njegova jedina stvarno potrebno u gaming, vjerujem, možda krivo ovdje, da se izmjenjuju okviri prevoditi tako da se svaka kartica radi pola posla. Ovo ostavlja više moći da napumpati postavki na max. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |