![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Melyik a legjobb Counter-Strike és a World of Warcraft? NVIDA GeForce 7300 LE 256MB videó vagy 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Látom is nagyobb, mint a többi vásárolni LE és H?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hogy őszinte legyek veled ők is tetves grafikus megoldásokat, és nagyjából ugyanazt az összeget a teljesítmény.
A 7300 a DX9 csak ez pixel és vertex shaderek csövek, a 8300 a DX9 és DX10 vele a patak shaderek, amelyek az a hely, a pixel és vertex shaderek csővezetékeknek a 7300 téve, állítólag, egy jobban teljesítő építészet. A magasabb kártyát, ez a tendencia, hogy így legyen. De a kis-közepes teljesítményű szegmensben ez nem így történt eddig. AMD X3850 változhat, de hogy mi lesz megnézni. Különben is, ki a kettő? Egyik sem. De ha arra kényszerülnek, hogy válasszanak? 8300.
|
|
|
|||
|
|||
|
rendben köszönöm, és ha azt nézzük, hogy a 8300 szopás, beteg vesz egy 8800 GTS. Kösz, mert a számítógép felvásárlás im jön a 8300, vagy ott egy másik én néztem a 7300 tehát én didnt tudom melyik.
|
|
|
|||
|
|||
|
ha veszek a 7950 GT vagy 8800gts az AMD processzor i beszélt, leszek képes játszani a Crysis?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
yeh függően, a többi meg specs nekem van a 8600gt, és jól fut a Crysis
|
|||
|
|||
|
Crysis nagymértékben függ a GPU. Mint a legtöbb játék címei manapság.
Nem lesz képes játszani a tisztességes kocka aránya, sok a részlet, a upto 1680x1050 a GTS.
|
|||
|
|||
|
Mi a célja a 2 grafikus kártyát? volt néztem ezt a videót a YouTube-on, és a fickó volt 2 8800 gtx grafikus kártyákat.
|
|
|
|||
|
|||
|
kétszerese a grafikus kártyák = kétszeres móka. Hát amit az ötlet egyébként.
Nagy teljesítmény-növekedést a kettős grafikus de start beszél sokkal nagyobb dolcsi ezért. |
|
|
|||
|
|||
|
Hogyan is működik, ha ott csak a bemenő jön ki a monitort?
|
|
|
|||
|
|||
|
Gondold el, mint egy kétmagos processzorral. Ennek a két együttes teljesítménye, hogy a munkahelyek fele olyan nehéz - ha ez logikus.
Az csak igazán szükség a szerencsejáték, azt hiszem, lehet, hogy nincs itt, hogy tegyék póttagjának kereteket, hogy minden kártyát pedig a fele dolgozik. Így nagyobb a szivattyú teljesítménye a beállításokat, hogy max. |