![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kuris yra geresnis už Counter-Strike ir World of Warcraft? NVIDA GeForce 7300 LE vaizdo 256MB arba 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Matau tie didesni nei kitų Pirkti LE ir H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turi būti sąžiningai su jumis, jie abu Wszawy grafinius sprendimus ir teikia beveik tokio pat dydžio efektyvumą. 7.300 yra DX9 tik tai px vamzdžiai ir vertex Shader, 8.300 yra DX10 ir DX9 ir tai srautas Shader kuriais atsižvelgiama į pixel vamzdžiai ir vertex Shader vietą 7.300 todėl, manoma, geresnių rezultatų architektūra. Aukštojo pabaigos korteles, tai dažniausiai būna taip. Bet mažai vidurio pabaigoje segmentas tai nebuvo daroma iki šiol. AMD X3850 gali pasikeisti, bet kad mes turime pamatyti. Anyway, iš dviejų? Nei vienas. Bet jeigu priversti pasirinkti? 8300.
|
| |||
| |||
| viskas gerai, ačiū, ir jei ji ateina iki 8.300 čiulpti, ill pirkti 8800 GTS. Ačiū, nes kompiuteris im supirkimo ateina su 8300, arba Theres kitą Žiūrėjau su 7.300 todėl i didnt know kurių vienas. |
|
| |||
| |||
| jei galiu nusipirkti 7950 GT ir 8800GTS su AMD procesorius aš kalbėjau apie, galėsiu žaisti Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh, priklausomai nuo jūsų Specifikacijos i poilsis turi 8600GT ir jis veikia crysis bauda
| |||
| |||
| Crysis labai priklauso nuo GPU. Kaip žaidimai pavadinimai dauguma dabar. Jūs galėsite žaisti padoraus rėmo normas, išsamiai partija, ne su GTS net iki 1680x1050.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Kas 2 grafika kortelės paskirtis? Žiūrėjau šį video per YouTube ir vaikinas buvo 2 8800 GTX vaizdo plokštės. |
|
| |||
| |||
| dvigubas vaizdo plokščių = dvigubai smagu. Well thats idėja vistiek. Didelės veiklos padidinti dvigubos grafika, bet pradėdami kalbėti daug didesni bucks for that. |
|
| |||
| |||
| Kaip ir dirbti, kai Theres tik įvesti atskilimas jūsų monitoriaus? |
|
| |||
| |||
| Pagalvokite apie tai, kaip dual-core procesorius. Jos bendra galia dviejų padaryti darbo pusė sunkus - jei prasmę. Jos tik tikrai reikia žaidimų, manau, gal neteisingai čia, kad jie tampa pakaitinio rėmai kad kiekviena kortelė yra padaryti pusę darbo. Tai suteikia jums daugiau galios Pump Up nustatymus maks. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |