![]() |
|
| |||
| |||
| Kas ir labāks par counter-strike un World of Warcraft? NVIDA GeForce 7300 LE Video 256MB vai 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Es redzu, tiem lielāks nekā citās pirkt LE un H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja godīgi ar jums viņi abi draņķīgs grafika risinājumus un sniedz diezgan daudz tādu pašu summu sniegumu. 7.300 ir DX9 tikai ar tā pikseļu caurules un virsotņu šeiderus, 8.300, ir DX10 un DX9 ar tā plūsma shaders kas ņem vietā pikseļu cauruļu un vertex shaders in 7.300 padarot to, domājams, labāk funkcionējošu arhitektūru. Augstākās end kartēm, tas mēdz būt tā. Bet zema vidējā segmentā tas nav bijis līdz šim. AMD X3850 var mainīties, ka bet mums būs redzēt. Anyway, no abiem? Neviens. Bet, ja spiests izvēlēties? 8.300.
|
| |||
| |||
| alright thanks, un, ja tā nāk līdz 8.300 nepieredzējis, slikta nopirkt 8.800 GTS. paldies, jo dators im pērkot nāk ar 8.300, vai theres citu i uzlūkoja ar 7.300 so i didn't zināt, kuras vienu. |
|
| |||
| |||
| ja es pērku 7.950 GT vai 8800gts ar AMD procesora i runājuši, es varēšu spēlēt Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh atkarībā no pārējo Jūsu specs Man ir 8600GT un iet Crysis soda naudu
| |||
| |||
| Crysis ir lielā mērā atkarīgs no GPU. Tāpat kā lielākā daļa spēļu nosaukumiem mūsdienās. Jūs varēsiet spēlēt pienācīgas rāmis likmēm, ar daudz sīkāk, pēc ar GTS līdz pat 1680x1050.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| whats mērķis 2 videokartēm? uzlūkoja šo video youtube un puisis bija 2 8.800 GTX grafikas kartes. |
|
| |||
| |||
| dubultā videokartēm = dubultā fun. Well thats ideja tik un tā. Lielas veiktspējas lēcienu ar dual graphics, bet jūs sākat runāt daudz lielāka baksus that. |
|
| |||
| |||
| Kā gan darba, kad theres tikai par sākotnēji nāk pie monitora? |
|
| |||
| |||
| Domājiet par to kā dual-core processor. Tā koģenerācijas divi, lai padarītu darbu uz pusi darbīgs - ja šis ir jēga. Tā vienīgais patiešām nepieciešama spēļu, manuprāt, varbūt nepareizi šeit, ka tās padara vietnieks kadru tā, ka katrai kartei dara puse darbu. Šo lapu jūs vairāk varas sūknis līdz iestatījumus max. |
![]() |
|
| Bookmarks |