![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Co jest lepsze dla Counter-Strike i World of Warcraft? NVIDA wideo GeForce 7300 LE 256MB lub 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Widzę te większe niż w innych kupić LE i H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szczerze mówiąc z wami they're both zawszony rozwiązań graficznych i zapewnia bardzo taką samą kwotę wydajność. W 7300 jest tylko z DX9 to potoków pixel i vertex cieniowania, w 8300 jest DX10 i DX9 z jego strumień cieniowania, które mają miejsce w pixel i vertex cieniowania rur w 7300, co, rzekomo, lepsze wykonanie architektury. W końcu wyższe karty, to wydaje się tak. Jednak w połowie niskich koniec tego segmentu nie było do tej pory. AMD X3850 może się zmienić, ale że będziemy musieli zobaczyć. Anyway, z dwoma? Żaden. Ale jeśli zmuszeni wybrać? 8300.
|
| |||
| |||
| ok dzięki, a jeśli chodzi aż do 8300 ssące, chory kupić 8800 GTS. thanks, ponieważ komputer zakupu przychodzi im z 8300, lub innym theres byłem patrząc na to z 7300 i didnt know których jedna. |
|
| |||
| |||
| jeśli ja kupić 7950 GT lub 8800gts z procesorem AMD i rozmawialiśmy o Czy będę mógł zagrać Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh zależności od reszty Twojej specyfikacji Mam 8600gt i prowadzi Crysis grzywny
| |||
| |||
| Crysis jest w dużym stopniu zależy od GPU. Podobnie jak większość gier w dzisiejszych czasach. Będziesz mógł grać w godnej klatek, z mnóstwem szczegółów, w upto 1680x1050 z GTS.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| whats cel 2 karty graficzne? był patrząc na ten film wideo w serwisie YouTube, a facet miał 2 8800 GTX karty graficzne. |
|
| |||
| |||
| podwójnej karty graficzne = podwójna zabawa. Well thats z pomysłem. Duże zwiększenie wydajności grafiki, ale z podwójnym zaczniesz mówić o wiele większe bucks for that. |
|
| |||
| |||
| Jak działa, gdy zarówno theres wyłącznie na danych pochodzących od monitora? |
|
| |||
| |||
| Jest to jak dwurdzeniowy procesor. Jego moc w połączeniu z dwóch do pracy połowę pracochłonne - jeśli jest to sensowne. Jej tylko naprawdę potrzebne w grach, jak sądzę, może być tutaj źle, że wykonywali zastępcy klatek tak, aby każda karta robi połowa pracy. Pozostawia to więcej mocy, aby pompa do ustawienia do max. |