![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ceea ce este mai bine pentru Counter-Strike şi World of Warcraft? NVIDA video GeForce 7300 LE 256MB sau 128MB NVIDIA GeForce 8300H. I se vedea cele mai mari decât în alte cumpăra LE şi H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru a fi sincer cu tine sunt ambele prost şi să ofere soluţii grafice destul de mult cu aceeaşi sumă de performanţă. În 7300 este cu doar DX9 este pixel ţevi şi vârful shaders, în 8300 este de DX10 si DX9 este cu flux shaders care ţine locul de ţevi şi pixel shaders culme în 7300 ceea ce face, se presupune, o mai bună performanţă de arhitectura. În mai mare sfârşitul carduri, aceasta tinde să fie aşa. Dar în mijlocul low-end segment acest lucru nu a fost cazul până în prezent. AMD's X3850-ar putea schimba asta, dar vom avea pentru a vedea. Oricum, din cei doi? Nici unul. Dar, dacă este forţat să aleagă? 8300.
|
| |||
| |||
| bine mersi, şi în cazul în care acesta ajunge la 8300 de supt, bolnav cumpăr un 8800 GTS. Multumesc, deoarece computerul im achiziţie vine cu 8300, sau un alt theres o M-am uitat la 7300, cu o aşa i didnt care o cunosc. |
|
| |||
| |||
| dacă i cumpere 7950 GT sau 8800gts cu procesor AMD am vorbit despre, i se vor putea juca Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeh în funcţie de restul vă specs am 8600gt si ruleaza Crysis bine
| |||
| |||
| Crysis este puternic dependentă de GPU. La fel ca majoritatea titlurilor de joc în ziua de azi. Veţi avea posibilitatea de a juca la frame rate decent, cu o multime de detaliu, până la 1680x1050 cu GTS.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ce este în scopul de 2 carduri de grafica? uita la acest videoclip pe YouTube şi de tip avea 2 8800 GTX grafic carduri. |
|
| |||
| |||
| dublu de carduri grafice = dublu de distractie. Ei bine Thats de idee, oricum. Mare performanţă grafică duală cu impuls, dar aţi început să vorbeşti mult mai mare de dolari pentru asta. |
|
| |||
| |||
| Cum ambele muncă, atunci când theres numai de intrare să iasă de pe monitorul dvs.? |
|
| |||
| |||
| Ganditi-va ca un procesor dual-core. Sale de putere combinate de doi pentru a face loc de muncă la jumătatea laborios - în cazul în care are sens. Singura cu adevarat nevoie de jocuri, cred eu, poate gresit aici, pe care le prestează supleant rame, astfel încât fiecare carte este de a face o jumătate de locul de muncă. Acest lucru lasă ai mai multă putere pentru a pompa până la setările pentru a max. |
![]() |
|
| Marcaje |