![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ktorý je lepší pre Counter-Strike a World of Warcraft? Nvida GeForce 7300 LE Video 256megabajt alebo 128megabajt NVIDIA GeForce 8300H. Vidím tie väčšie, ako ostatné nakupujú LE a H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete byť úprimný s vami, že sú oba mizernou grafiku a poskytovať riešenia, skoro rovnaké množstvo výkonu. V 7300 je DX9 len je to s pixel rúr a Vertex shadery, že 8300 je DX10 a DX9 je to s prúdom shadery, ktoré sa koná na pixel rúr a Vertex shadery na 7300 čo vraj je lepšie plnenie architektúry. V hornom konci karty, to býva tak. Ale v Low-mid konci tohto segmentu nebol používaný doteraz. AMD x3850 to sa môže zmeniť, ale budeme sa musieť pozrieť. Mimochodom, z týchto dvoch? Žiadny. Ale ak nútení si vybrať? 8300.
|
| |||
| |||
| v pořádku, děkuji, a ak dospeje až do 8300 sania, zlé kúpiť 8800 GTS. vďaka, pretože počítač im nákupe prichádza s 8300, alebo Theres iné aj prohlížel s 7300 tak i didnt vedieť, ktorý z nich. |
|
| |||
| |||
| ak aj kúpiť 7950 GT alebo 8800gts s AMD procesor aj hovorili, budem môcť hrať Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh závislosti na zvyšok svojho špecifikácie mám 8600gt a beží Crysis pokuty
| |||
| |||
| Crysis je silne závislá na GPU. Ako väčšina herných titulov dnes. Budete môcť hrať na dôstojnej rám sadzby, s množstvom detailov, až na 1680x1050 s GTS.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Čo je cieľom 2 grafických kariet? sa pozriete na toto video na youtube a ten chlap mal 2 8800 GTX grafických kariet. |
|
| |||
| |||
| dvojnásobok grafickej karty = dvojnásobok legrace. Tak to je myšlienka rovnako. Veľký výkon zvýši s duálnou grafikou ale začnete hovoriť oveľa väčšiu dolárov za to. |
|
| |||
| |||
| Ako sa obe práce pri Theres len na vstupe prichádzajúce z vášho monitora? |
|
| |||
| |||
| Môžete si ju predstaviť ako dvoch-jádrový procesor. Jeho sila je v kombinácii dvoch, aby sa práce polovicu pracnejšie - v prípade, že má zmysel. Jej jediným naozaj potrebujú hranie, som presvedčený, možná špatně sem, že poskytujú alternatívne snímkach tak, že každá karta je robí polovicu práce. Zostáva vám moc napumpovat nastavenia na max |