![]() |
|
| |||
| |||
| Hangi karşı daha iyi bir grev ve şarkı sözleri dünya? NVIDA GeForce 7300 LE Video 256MB veya 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Ben olanları diğer satın LE ve H daha büyük mü? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ile her ikisi de kötü grafik çözümleri sağlamak ve performans hemen hemen aynı miktarda ettiğiniz dürüst olmak. The 7300 DX9 yalnızca bu piksel boru ve köşe gölgeleme's, the 8300 DX10 ve DX9 ile olan ve 7300, sözde bunu yapmaları piksel boru ve köşe gölgeleme yerine akışı gölgeleme's, daha iyi bir performans mimarisi. Yüksek son kartları, bu olmak çok eğilimindedir. Ama bu şimdiye kadar bu durum böyle değil, düşük-orta son bölümüne. AMD's X3850 ama biz görmek gerekecek değişiklik gösterebilir. Neyse, çıktı, iki? Hiçbir. Ama seçmek zorunda? 8300.
|
| |||
| |||
| tamam teşekkürler, ve eğer aşağı 8300 emmek geldiğinde, kötü bir 8800 GTS al. teşekkürler, çünkü bilgisayar Sohbet satın alma ve 8300 ile gelen veya başka bir ben Theres a 7300 öylesine i didnt olan bir bilgi arıyordum. |
|
| |||
| |||
| Eğer AMD işlemci ile 7950 GT veya 8800gts almak hakkında, i Crysis oynamak mümkün olacak konuştum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kendi özellikleri i geri kalanı üzerindeki 8600gt var bağlı yeh ve Crysis iyi çalışır
| |||
| |||
| Crysis ağırlıklı olarak GPU bağlıdır. Oyun kitapların çoğunda olduğu gibi günümüzde. Giyinik kare fiyatlara çalmak için, detaylı bir çok ile, GTS ile UPTO 1680x1050 ne olacak.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| 2 grafik kartları amacı nedir? YouTube'da video ve adam arıyorum 2 8800 GTX grafik kartı vardı. |
|
| |||
| |||
| = eğlenceli çift grafik kartları çift. Evet zaten fikri şu. Çift grafik ile büyük performansı artırmak ama bunun için çok büyük para konuşmaya başlayabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| ne zaman giriş Theres sadece yapmak gerek iş monitörünüz kapalı geliyor? |
|
| |||
| |||
| Onun bir çift çekirdekli işlemci gibi düşünün. Iki Bu birleşik güç zahmetli olarak iş yarım yapmak için - eğer mantıklı. Aslinda bu gerçekten oyun gerekli, i, belki de burada, bu kadar her kart yarısı iş yapıyor alternatif kare kılmak yanlış inanıyoruz. Bu, daha fazla güç max ayarları şişirmek için bırakır. |