![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що краще для Counter-Strike та World Of Warcraft? NVIDA GeForce 7300 LE відео 256MB або 128MB NVIDIA GeForce 8300H. Я бачу них більше, ніж інші, і купити LE H? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щоб бути чесними з вами обидва вони смердючі графічних рішень і забезпечують майже така ж кількість роботи. 7300 DX9 тільки з його піксельних конвеєрів і вершинних шейдерів, 8300 DX10 і DX9 з його потоком шейдерів, зайняти місце піксельних конвеєрів і вершинних шейдерів в 7300 робить його, імовірно, більш ефективні архітектури. У вищих карт Зрештою, це правило повинно бути так. Але в середині низького сегменту кінця цього не було діла до цих пір. X3850 AMD може змінитися, але ми повинні будете бачити. У всякому разі, з двох? Ні той, ні інший. Але якщо доведеться вибирати? 8300.
|
| |||
| |||
| Добре спасибі, і якщо вона зводиться до 8300 ссання, жорстоке купити 8800 GTS. Спасибі, тому що покупка комп'ютера IM поставляється з 8300, або Theres іншу я дивився з 7300 Didn't так що я знаю, який. |
|
| |||
| |||
| Якщо я купую 7950 GT або 8800GTS з процесором AMD Мені казали, Чи зможу я грати в Crysis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh в залежності від іншої частини специфікації маю 8600GT і він працює Crysis штраф
| |||
| |||
| Crysis сильно залежить від GPU. Як і більшість ігор титулів в даний час. Ви зможете грати на гідну зміну кадрів, з великим ступенем деталізації, в Укрпатент 1680x1050 з ГТС.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Whats цілі 2 відеокарти? дивилися на це відео на YouTube, і хлопець був 2 8800 GTX графічної карти. |
|
| |||
| |||
| подвійна відеокарта = подвійне задоволення. Ну Thats ідея. Великого приросту продуктивності з подвійною графікою, але ви почнете говорити набагато більше баксів за це. |
|
| |||
| |||
| Як і під час роботи Theres тільки на введення від вашого монітора? |
|
| |||
| |||
| Думайте про нього, як двоядерні процесори. Її об'єднані сили двох, щоб зробити роботу вдвічі трудомісткий - якщо це має сенс. Єдиним дійсно необхідно в іграх, я вважаю, може бути, тут не так, що вони надають альтернативні кадри, з тим щоб кожна карта робить половину роботи. Це залишає вас більше влади накачати налаштування на макс. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |