![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може някой да ми помогне, аз съм гледам за графични карти, които ще работят шест часа Rainbow Вегас, бойно поле 2 и призива на Duty 4. Някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не започвайте друга нишка на тази тема, е достатъчно и се опитайте като някои търпение, доколкото сте изчакали всичките 11 минути.
| |||
| |||
| woops съжалявам АЗ didnt реализира там вече е пост за това. и АЗ didnt наистина знам какво правя, тъй като това е това е първият форум Айв подписано до. |
|
| |||
| |||
| Няма проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800gt?
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |