![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudna valaki segíteni nekem, én kerestem egy grafikus kártya, majd Rainbow Six Vegas, Battlefield 2 és a Call of Duty 4. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kezdd egy szál ebben a témában, van elég, és megpróbál egy kis türelem, eddig még vártam egész 11 perc.
| |||
| |||
| woops sorry i didnt tudatában volt már egy post errõl. és én didnt igazán tudom, mit csinálok, mivel ez az első fórum ive csatlakozott. |
|
| |||
| |||
| Nem probléma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800gt?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |