![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Could anybody help me, i am looking for grafikos plokštę, kuri bus įgyvendinama Rainbow Six Vegas, Battlefield 2 ir Call of Duty 4. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepradėkite kito pokalbio šia tema, viena yra pakankamai ir bandyti, turintys kantrybės, kiek jūs laukėte visas 11 minučių.
| |||
| |||
| woops sorry I didnt realizuoti ten jau buvo apie tai pranešimą. ir i didnt tikrai žinote, ką aš darau, nes tai yra tai pirmasis forumas IVE užsiregistravote. |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8800GT?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |