![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз гледам да си купят първата графична карта (Направих публикувате темата тук миналата година, за която може да бъде най-добре и аз имам някои наистина полезни отговори). Аз в момента, само да има на борда на графични чипове и имат компютър със следните спецификации: Core 2 CPU 4300 @ 1800 GHz 2 GB RAM 305 вата PSU 22 "Широкоекранен Vista Home Premium Какво е най-добрата карта мога да се движат по този захранване и това е вътрешна моя бюджет от около £ 60? Аз търсех от гледна точка на 7600GT 256MB, е това на най-добрите карти за пари или има ли нещо друго там, което би било по-добре? Ще играя тази карта най-новите игри? Просто искам най-добрата карта не мога да по £ 60. Всеки помогна много оценявам! Наздравици |
|
| |||
| |||
| В 305W Захранване няма да се ограничи това, което можете да получите наистина. Това 8600GT е може би най-добре може да получите парите си, но за неговото рисковано вървят по този захранване можете да започнете да се проблеми с това. Минималната препоръчва мощност 300W така сте я леко натискане с която сте 305W! В 8600GT е ОК карти, нейната не е най-добрият, но той ще се пуска най-новите игри на средни настройки. Не е висок все пак, ако искате да стигнете до високи настройки на най-новите игри, ще се нуждаете от 8800GT. В 7600GT е доказано, че са много близки до 8600GT в показателите др Но 8600GT е предназначен за DX10, така ще имат полза, особено за визуализации на Vista. Надявам се това да помогне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| най-добре при тази цена ще бъде 256MB 3850, ако знам, че ще се движат по 300W (съмнявам).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ай ID блъскам, че 300 вата, Айв имам 300 вата с 8600gt, която е един добър стандарт за игрални bf2142 на високо и т.н. и т.н., но приучавам дръжка cyrsis щастливо
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Е, какво се опитваш да се изпълняват на вашия компютър. Има някои добри евтини ATI Radeon видео карти можете да получите. Но не се препоръчва за недвижими игрални |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |