![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje to kupiti moj prvi grafičke kartice (ja napisati ovdje na konac prošle godine, oko kojih se jedan može biti najbolji i dobio sam neke zaista korisne odgovore). Ja trenutno imaju samo jedan čip na brodu grafike i imate računalo sa slijedećim naočale: Core 2 CPU 4300 @ 1800 GHz 2 GB RAM 305w PSU 22 "Široki zaslon Vista Home Premium Koji je najbolji kartice mogu se izvoditi na ovo napajanje i da je u mom proračunu oko £ 60? Imam bio obličje at aspekta 7600GT 256MB, ovo je najbolja kartica za novac ili postoji nešto drugo što bi tamo biti bolje? Da li bi ova kartica igrati najnovije igre? JA pravedan ištanje najbolji karticu mogu dobiti za 60 £ pod. Bilo kakva pomoć mnogo poštovati! Živjeli |
|
| |||
| |||
| The Napajanje 305W ide ograničenje što možeš dobiti stvarno. Ovo 8600GT je vjerojatno najbolje što možeš dobiti za svoj novac, ali njegova rizično da se prikazuju na napajanje možda početi dobivanje problema sa taj. Najmanja preporučljiva snaga je 300W pa ste pritom ga s malo si 305W! The 8600GT kartica je ok, njegova ne najbolji, ali to će se izvoditi najnovije igre na medium postavkama. Iako nije visoka, ako želite doći do visoke postavke o najnovijim igrama, trebat će vam jedan 8800GT. The 7600GT je prikazan u biti vrlo slična je 8600GT u repere, itd. Ali 8600GT je dizajniran za DX10 tako će korist, pogotovo za slika od Vidik. Nadam se ovo pomaže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| najbolje pod cijenu da će biti 256MB 3850, dunno li da će se izvoditi na 300W (sumnjam da).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da id naletjeti da 300watt, Ive je dobio 300watt sa 8600gt koja je dobar standard za gaming bf2142 na visoko itd itd, nego ima običaj rukovati cyrsis sretno
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Pa, što pokušavate pokrenuti na svom računalu. Ima nekih dobrih jeftini ATI Radeon grafičke kartice koju možete dobiti. Ali ne preporuča za prave igre |