![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
I am looking to buy első grafikus kártyával (én felad egy szál itt az elmúlt évben körülbelül melyik lenne a legjobb, és kaptam néhány igazán hasznos válaszokat). Én jelenleg csak egy fedélzeti grafikus chip és a számítógép a következő specs:
Core 2 CPU 4300 @ 1800 GHz 2 GB RAM 305w tápegység 22 "Widescreen Vista Home Premium Mi a legjobb kártyát tudok futni ezen a tápegység és ez az én belső költségvetése mintegy 60 £? Én is néztem a Point Of View 7600GT 256MB, ez a legjobb kártya a pénzt, vagy van valami más odakint, amely jobb lenne? Vajon ez a kártya játszani a legújabb játékokkal? Csak azt akarom, a legjobb kártyát találok for under £ 60. Any help greatly appreciated! Egészségére |
|
|
|||
|
|||
|
A 305W tápegység korlátozni fogja, hogy mit tud igazán.
Ez 8600GT talán a legjobb lehet kapni a pénzünkért, de a kockázatos fut rá, hogy a tápegység meg lehet kezdeni getting problémákat azzal. Az ajánlott minimális teljesítmény 300W Szóval nyomja meg kissé a te 305W! A 8600GT egy OK-kártyát, hogy nem a legjobb, de ez majd a legújabb játékokat közepes beállításokat. Nem magas, de ha azt akarjuk, hogy a jó beállításokat a legújabb játékokat akkor szüksége lesz egy 8800GT. A 7600GT is kimutatták, hogy nagyon hasonlít a 8600GT a referenciaértékek, stb De a 8600GT tervezték DX10 így lesz javára, különösen a látványt a Vista. Remélem ez segít |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
legjobb szerint ez az ár lesz a 256 MB 3850, tudom, hogy ha majd futtatni 300W (kétlem).
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
aye id felmerül, hogy 300watt,
ive kapott egy 300watt a 8600gt ami jó színvonalú játékokhoz BF2142 magas, stb, stb, de szokás kezelni cyrsis boldogan
|
|
|
|||
|
|||
|
Nos, mit akarsz futtatni a számítógépen.
Vannak jó olcsó ATI Radeon videokártyák kaphat. De nem ajánlott, valódi szerencsejáték |