![]() |
|
| |||
| |||
| אני מסתכל על מנת לרכוש את כרטיס המסך הראשון (עשיתי את ההודעה על התגובה כאן בשנה שעברה לגבי אחד יכול להיות הכי טוב ויש לי כמה תגובות ממש מועיל). אני כרגע רק על הסיפון של גרפיקה הצ 'יפ והמחשב עם מפרט הבאים: Core 2 CPU 4300 @ 1800 GHz 2 GB של זיכרון RAM 305w PSU 22 "Widescreen Vista Home Premium מהו הכרטיס הכי טוב שאני יכול להפעיל על אספקת הכוח הזה וזה בתוך התקציב שלי בסביבות £ 60? הייתי מסתכל Point Of View 7600GT 256MB, זה הכרטיס הטוב ביותר עבור הכסף, או שיש משהו אחר שם בחוץ וזה יהיה יותר טוב? האם זה כרטיס לשחק את המשחקים האחרונים? אני רק רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול להשיג תחת £ 60. כל עזרה מאוד מעריך! לחיים |
|
| |||
| |||
| ה 305W Power supply עומד להגביל את מה שאתה באמת יכול להשיג. זה 8600GT הוא כנראה הטוב ביותר שאתה יכול לקבל עבור הכסף שלך, אבל זה מסוכן לפעול על החשמל תוכל להתחיל להגיע בעיות עם זה. המינימום המומלץ הוא כוח 300W אז אתה דוחפים את זה עם מעט אתה 305W!! ה 8600GT הוא כרטיס בסדר, את לא הכי טוב, אבל זה יהיה להפעיל את המשחקים העדכניים על הגדרות בינוני. לא גבוה אבל אם אתה רוצה להגיע גבוה על הגדרות העדכנית משחקים תצטרך של 8800GT. ה 7600GT מוצגת להיות דומות מאוד ל 8600GT ב מידע בנושא וכו ', אבל את 8600GT מיועדת DX10 יהיה כל כך נהנים, במיוחד עבור visuals של Vista. Hope this helps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תחת זה המחיר הטוב ביותר יהיה 256MB 3850, dunno כי אם נפעיל על 300W (בספק).
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן מזהה להתקל כי 300watt, ive יש 300watt עם 8600gt שהוא טוב רגיל עבור משחק bf2142 גבוה על הרגל וכו 'וכו' אלא להתמודד cyrsis בשמחה
|
| |||
| |||
| ובכן, מה אתה מנסה להפעיל על המחשב שלך. יש כמה טוב זול ATI RADEON וידאו אתה יכול להשיג כרטיסים. אבל לא מומלץ עבור המשחק האמיתי |