![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nori pirkti mano pirmasis grafikos plokštę (aš po pokalbio su čia praėjusiais metais, dėl kurių vienas gali būti geriau ir aš tikrai naudinga atsakymais). Aš dabar tik laive grafikos mikroschema yra ir su šių specifikacijų kompiuterio: Core 2 CPU 4300 @ 1.800 GHz 2 GB RAM 305w PSU 22 "widescreen Vista Home Premium Koks yra geriausias kortelė galiu paleisti šios energijos tiekimo ir yra viduje mano, kad biudžetas sudaro apie 60 £? Aš jau ieško Point of View 7600GT 256MB, tai geriausia kortele pinigus ar yra ten ką nors ten, kuri būtų geriau? Ar ši kortelė žaisti naujausius žaidimus? I just wanna geriausia kortelė galiu gauti pagal 60 £. Any help greatly appreciated! Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| 305W Power Supply ketina apriboti tai, ką galite gauti iš tikrųjų. Šitas 8600GT turbūt geriausia, kurį galima gauti už savo pinigus, bet jos rizikingas veikia jį, kad elektros energijos tiekimo galite pradėkite problemų su tuo. Rekomenduojamas minimalus galia 300W, kad esate stumiant jį šiek tiek jus 305W! 8600GT yra OK kortelę, jos nėra geriausias, bet jis veiks naujausi žaidimai vidutinės parametrai. Nėra didelis, nors, jei norite gauti aukštos parametrai naujausius žaidimus turėsite 8800GT. 7600GT yra įrodyta, kad labai panašus į gaires 8600GT ir tt Bet 8600GT skirta DX10 tai bus naudinga, ypač Vista Visuals. Hope this helps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| geriausia pagal ta kaina bus 256mb 3.850, dunno jei bus paleisti 300W (abejoju).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye ID Trzaskać kad 300watt, ive got 300watt su 8600GT, kuri yra gera standartas dėl aukštos tt ir tt, bet įpratęs dirbti cyrsis laimingai bf2142 žaidimų
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Na, ką jūs bandote paleisti kompiuterį. Yra gerų pigūs ATI Radeon vaizdo plokštės galite gauti. Tačiau nerekomenduojama nekilnojamojo žaidimų |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |