![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja chce kupić moje pierwsze karty graficznej (zrobiłem post wątek tutaj w zeszłym roku, o której można by najlepiej i mam kilka naprawdę pomocne odpowiedzi). I obecnie tylko mieć na pokładzie grafiki chip i posiadać komputer z następującymi specyfikacjami: Core 2 CPU 4300 @ 1800 GHz 2 GB pamięci RAM 305w PSU 22 "widescreen Vista Home Premium Jaki jest najlepszy kart mogę uruchomić w tym zasilania i że znajduje się mój budżet około £ 60? Mam był patrząc w Point of View 7600GT 256MB, jest to najlepsze karty na pieniądze czy istnieje tam coś innego, co byłoby lepsze? Czy ta karta odtwarzać najnowsze gry? Chcę najlepszej karty mogę dostać w £ 60. Any help greatly appreciated! Wiwaty |
|
| |||
| |||
| W 305W Power Supply ma ograniczenia co możesz uzyskać naprawdę. To 8600GT jest prawdopodobnie najlepszym można dostać za pieniądze, ale jego uruchomienie to ryzykowne na zasilanie może zacząć uzyskiwać z tym problemy. Zalecana minimalna moc 300W, tak you're pushing to nieco z you're 305W! W 8600GT jest ok karty, jej nie najlepsze, ale to będzie uruchamiać najnowsze gry na średnich ustawieniach. Nie wysoka, jednakże, jeśli chcesz dostać się do wysokiego ustawienia na najnowsze gry będzie potrzebny jest 8800GT. W 7600GT ma być bardzo podobna do 8600GT w wzorców itp. Ale 8600GT został zaprojektowany z myślą o DX10 tak będą korzystać, w szczególności dla wizualizacji z Vista. Hope this helps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| najlepiej w ramach tej ceny będzie 256mb 3850, dunno, jeżeli będziemy działać na 300W (wątpliwości).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aye id wyrżnąć w tym 300watt, ive got a 300watt z 8600gt, który jest dobry standard dla gier bf2142 wysoka etc etc, ale wont uchwyt cyrsis szczęśliwie
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| No, co ty próbujesz uruchomić na komputerze. Istnieje kilka dobrych tanich kart graficznych ATI Radeon możesz dostać. Ale nie jest zalecane dla prawdziwych gier |