![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já koukám kúpiť môj prvý grafickú kartu (jsem po závitom na tu posledný rok, o ktorých by sa dalo najlepšie a mám nejaký naozaj užitočná odpovedí). Aj v súčasnosti len mať na palube grafika čip a mať počítač s nasledujúcimi parametrami: Core 2 CPU 4300 @ 1800 GHz 2 GB RAM 305w PSU 22 "širokouhlý Vista Home Premium Aký je najlepší karty môžem bežať na tento zdroj napájania, a že je vnútri môjho rozpočtu okolo 60 libier? Bol som pri pohľade na Point of View 7600GT 256megabajt, je to najlepšie karty pre peniaze, alebo je tam niečo tam vonku, ktoré by bolo lepšie? By túto kartu hrať najnovšie hry? Len chcem najlepšie karty môžem dostať pod 60 libier. Pomoc veľmi ocenia! Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Na 305W zdroj napájania sa chystá obmedzenia, čo sa dá dostať naozaj. Tento 8600GT je asi najlepšie, čo môžete dostať za svoje peniaze, ale jeho riskantné beží na napájanie, ktorý môžete spustiť ako sa s tým problémy. Minimálny odporúčaný výkon je 300W takže tlačí mierne s you're 305W! V 8600GT je OK kartu, ne jeho najlepší, ale to bude spustiť najnovšie hry na strednodobé nastavenia. Nie je vysoký, ale ak sa chcete dostať na vysokú nastavenia na najnovšie hry budete potrebovať 8800GT. V 7600GT sa ukázali byť veľmi podobná ako u 8600GT v meradiel atď Ale 8600GT je určená pre DX10 tak bude mať prospech, a to najmä u vizualizácií na Vista. Dúfam, že to pomôže |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| za najlepšiu cenu, že bude 256megabajt 3850, nevím-li, že budete prevádzkovať na 300W (pochybuji).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| áno id zvýšiť že 300w, IVE mám 300w s 8600gt, čo je dobrý štandard pre herné bf2142 na vysokú atd atd, ale zvyknutý zaobchádzať cyrsis šťastne
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| No, čo sa snažíš spustiť na vašom počítači. Existujú niektoré dobré lacné ATI Radeon grafické karty môžete získať. Ale neodporúča pre skutočné hranie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Získanie novej grafickej karty. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 4 | 7. decembra 2008 13:24 |
| Grafické karty | jimbo84 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Pomoc s grafických kariet ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. decembra 2007 00:33 |
| RIP grafické karty | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. novembra 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |