![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам хандсоме за купити мој први графичке картице (ја написати овде на конац прошле године, око којих се један може бити најбољи и добио сам неке заиста корисне одговоре). Ја тренутно имају само један чип на броду графике и имате рачунар са следећим наочаре: Цоре 2 ЦПУ 4300 @ 1800 ГХз 2 ГБ РАМ 305у псу 22 "Широки екран Виста Хоме Премиум Који је најбољи картице могу се изводити на ово напајање и да је у мом буџету око 60 £? ЈА имати био хандсоме код аспекта 7600ГТ 256МБ, ово је најбоља картица за новац или постоји нешто друго што би тамо бити боље? Да ли би ова картица играти најновије игре? ЈА праведан оскудица најбољи картицу могу добити за 60 £ под. Било каква помоћ много поштовати! Живели |
|
| |||
| |||
| Тхе Напајање 305У иде ограничење што можеш добити стварно. Ово 8600ГТ је вероватно најбоље што можеш добити за свој новац, али његова ризично да се приказују на напајање можда почети добијање проблема са тај. Минимална препоручљива снага је 300У па сте притом га са мало си 305У! Тхе 8600ГТ картица је ок, његова не најбољи, али то ће се изводити најновије игре на медиум подешавањима. Иако није висока, ако желите доћи до високе подешавања о најновијим играма, мораћете ће вам један 8800ГТ. Тхе 7600ГТ је приказан у бити врло слична је 8600ГТ у репер, итд Али 8600ГТ је дизајниран за ДКС10 тако ће корист, поготово за слика од Видик. Надам се ово помаже |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| најбоље под цену да ће бити 256МБ 3850, дунно ли да ће се изводити на 300У (сумњам да).
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ид налетети да 300уатт, Иве је добио 300уатт са 8600гт која је добар стандард за гаминг бф2142 на високо итд итд, него има обичај руковати цырсис сретно
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Па, што покушавате да покренете на свом рачунару. Има неких добрих јефтини АТИ Радеон графичке картице коју можете добити. Али не препоручује за праве игре |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Набавка нове графичке картице. | Цоолыкскскс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 7 децембар 2008 13:24 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Помоћ са Графичка картица ..... | ЦразыАце | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10 децембар 2007 00:33 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |