![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я куплю моєї першої відеокарті (я пост потоку тут в минулому році, про яку можна було б краще, і я отримав деякі дійсно корисні відповіді). Я поки що є тільки на борту графічних чіпів, і є комп'ютер з наступні параметри: Core 2 CPU 4300 @ 1800 ГГц 2 ГБ оперативної пам'яті Блок живлення 305 Вт 22 "широкоформатний Vista Home Premium Що є кращою картою я можу працювати на цей блок живлення і що знаходиться всередині мого бюджету становить близько £ 60? Я дивився на Point Of View 7600 GT 256mb, це кращі карти на гроші чи є щось інше там, які будуть краще? Хіба це картка грати в новітні ігри? Я просто хочу краще карт можна отримати за за 60 фунтів стерлінгів. Будь-яка допомога високу оцінку! Ура |
|
| |||
| |||
| 305 Вт Живлення збирається обмежити те, що ви можете отримати насправді. Цей 8600GT , Мабуть, найкраще, що ви можете отримати за свої гроші, але своїми ризикованими його розміщення на цьому блок живлення можна почати мати проблеми з цим. Мінімальна рекомендована потужність 300W Так ви злегка натиснувши на неї ти з 305 Вт! 8600GT є OK карти, її не найкращі, але він буде працювати в новітні ігри на середніх настройках. Чи не високою, хоча, якщо ви хочете потрапити на високі параметри на останній грі вам потрібно 8800GT. 7600GT Показано, що дуже схоже на 8600GT в області розробки критеріїв і т. д. Але 8600GT призначений для DX10 таким принесе користь, особливо в плані візуальних ефектів в Vista. Сподіваюся, що це допомагає |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кращі за тією ціною, буде 256mb 3850, якщо знаю, що побіжу 300W (сумніваюся).
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айе ID ударятися що 300watt, Ive Got A 300watt з 8600GT які є добрими стандартом для ігор bf2142 на високому і т.д. і т.д., але зазвичай ручкою cyrsis щасливо
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ну, що ви намагаєтесь запустити на своєму комп'ютері. Є кілька хороших дешевої ATI Radeon відеокарт ви можете отримати. Але не рекомендується для реальної грі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |