![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
Извинения, ако след първата е най-основните въпроси! Току-що купих нов монитор за моя компютър, 22 "LG 2252, както и констатацията, че съм DVD са включени доста зърнест, а не където и най-близо Sharp както Надявах. Аз се чудех дали това ще се дължи на графики карта имам? Не съм преустроени на картата, тъй като закупуването на компютъра ми преди 5 години - това е Radeon 9200 серията. Не знам дали това е добра карта, или дали е купил по-нова карта ще се подобри ми да гледам филма, който е основната употреба за моя компютър. Ако тя би, графична карта, която трябва да се търси за да получите? Всяка помощ, това ще бъде изключително признателност получили! Наздравици, Джимбо |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Проверихте ли всички настройки за резолюция, както и цвета на настройките на монитора?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
А SD DVD надут до пълния 1650x1050 може да изглежда доста зърнест. Дали това се появяват, когато се работи в windowed режим?
Нови графични карти-вероятно няма да промени нищо, освен ако сегашните е с трудно време за декодиране на видео и е за въвеждане на предмети или прегряване и въвеждане артефакти там както извор.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Истински DVD-та? Тези, изтеглени или от колата плячка ще изглежда глупости, най-вече.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Може би му на софтуер? Опитай VLC му доста добри.
А също и още нещо: Вашият компютър е 5 години на възраст, така че просто не може да бъде в състояние да се справя по-новите DVD-та.