![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Omlouváme první v případě, že tyto nejzákladnější otázky! Jsem koupil nový monitor k počítači, což je 22 "LG 2252 a jsem dospěla k závěru, že DVD se objevují poměrně zrnitý, a ne všude blízko, jak ostré, jak jsem doufal. Myslel jsem, že by to bylo vzhledem ke grafice kartu jsem? jsem neaktualizováno karty od koupi počítač 5 let - je to Radeon 9200 série. Nemám ponětí, pokud je to dobrá karta, nebo zda si kupovali novější karty se zlepší můj film sledujete, což je primární využití pro můj PC. Pokud by, která grafická karta by měla být i snaží dostat? Jakákoli pomoc v této by být velmi příjemně obdržela! Na zdraví, Jimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ptal jste se všichni nastavení rozlišení a barevné nastavení monitoru?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A SD DVD foukané do plného 1650x1050 vypadat trochu zrnitý. Znamená to objeví, když je spuštěn v okně režimu? Nová grafická karta asi nebude nic měnit, pokud je ten současný má těžké době dekódování videa a představuje artefakty nebo přehřátí a zavádějí artefakty tam stejně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Originální DVD? Ones nebo stažené z auta booty bude vypadat svinstvo, většinou.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná, že její software? Zkus VLC své docela dobře. A také další věc: Váš počítač je 5 let, takže je možná jen nebude schopen zvládnout novější DVD.