![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Συγνώμη αν το πρώτο είναι το πιο ακόλουθες βασικές ερωτήσεις! Μόλις αγόρασα ένα νέο παρακολουθεί για τον υπολογιστή μου, ένα 22 "LG 2252, και έχω διαπιστώσει ότι το DVD εμφανίζονται αρκετά grainy, και δεν είμαστε κοντά σε απότομη όπως όπως ήλπιζα. Αναρωτιέμαι αν αυτό θα είναι λόγω της γραφικών Έχω την κάρτα; δεν έχω αναβαθμιστεί η κάρτα επειδή αγοράζουν υπολογιστή μου πριν από 5 χρόνια - είναι μια σειρά Radeon 9200. Δεν έχω ιδέα αν αυτή είναι μια καλή κάρτα, ή αν αγοράσουν μια νεότερη κάρτα θα βελτιώσει μου βλέποντας ταινία, η οποία είναι την αρχική τους χρήση για τον υπολογιστή μου. Αν θα ήταν, κάρτα γραφικών που θα πρέπει να επιδιώκουν και να i get; Οποιαδήποτε βοήθεια σε κάτι που θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο! Εις υγεία, Τζιμάκο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις του ψηφίσματος, το χρώμα και τις ρυθμίσεις για την παρακολούθηση;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A SD DVD ανατινάχτηκε στην πλήρη 1650x1050 μπορεί να μοιάζει κάπως grainy. Αυτό φαίνεται όταν είναι σε κατάσταση λειτουργίας τρέχει; Νέα κάρτα γραφικών πιθανότατα δεν θα αλλάξει τίποτα Αν δεν το σημερινό έχει μια δύσκολη στιγμή αποκωδικοποίηση του βίντεο και την εισαγωγή αντικειμένων ή υπερθέρμανσης και εισάγοντας αντικείμενα εκεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γνήσια DVD; ONES κατεβάσει από το αυτοκίνητο ή κλοπιμαία θα εξετάσει χάλια, ως επί το πλείστον.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί το λογισμικό της; Δοκίμασε το VLC την πολύ καλή. Και επίσης ένα άλλο πράγμα: Ο υπολογιστής σας είναι 5 ετών, οπότε θα μπορούσε απλά να μην είναι σε θέση να χειρίζεται νεότερα DVD.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Νέα κάρτα γραφικών βοήθεια | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 9 Νοε 2007 15:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |