![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Isprike ako je prvi slijedeći je najosnovnijih pitanja! Ja sam upravo kupio novi monitor za svoje računalo, a 22 "LG 2252, i sam nalaz da je DVD-a pojavljuju se prilično zrnast, i to ne bilo gdje blizu, kao što sam imao oštru nadao. Bio sam zadivljen, ako bi to bilo zbog grafike karticu imam? nisam Nadograđeni karticu od kupovanja moj računalo 5 godina - to je Radeon 9200 series. Imam nijedan ideja ako ovaj je dobra kartica, ili da li kupujete noviji kartice će poboljšati moje gledate film, koji je primarni koristiti za moj PC. Ako bi to što grafičke kartice bi trebao biti obličje to dobiti? Bilo koji pomoć bi se u ovom iznimno zahvalno primili! Živjeli, Jimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li provjerili sve postavke rezolucije, a boje postavke na monitoru?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SD DVD otpuhan do punog 1650x1050 može izgledati kinda zrnast. Da li to pojaviti kada se izvoditi u windowed modu? Nova grafička kartica vjerojatno neće promijeniti ništa, osim ako je trenutni ima teško dekodiranje video i uvođenje artefakata ili pregrijavanja i uvođenje predmeta kao i tamo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravi DVDa? One preuzete ili iz automobila plijen će izgledati sranje, uglavnom.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda njegova softvera? Probaj VLC svojoj prilično dobro. I još jedna stvar: Vaše računalo je 5 godina, tako da se ne bi moglo samo biti u mogućnosti obraditi noviji DVD-a.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Nove grafičke kartice pomoć | MaxWilson | Graphics Cards & Monitors | 3 | 9. studeni 2007 15:36 |
| Thread Tools | |
| |