![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Apologies első, ha a következő az a legalapvetőbb kérdés! Most vettem egy új monitor a PC-én, egy 22 "LG 2252, és megállapította, hogy am DVD jelennek meg eléggé szemcsés, és nem akárhol mellett mint éles, ahogy azt remélte. Arra gondoltam, ha ez az oka, hogy a grafika kártya van? Én még nem frissített a kártya, mivel a felvásárlást a számítógépet 5 évvel ezelőtt - ez egy Radeon 9200 sorozat. Fogalmam sincs, ha ez egy jó kártya, vagy a felvásárlás egy újabb kártyát fogja javítani az én film figyeli, amely a az elsődleges felhasználás a saját számítógépre. Ha lenne, amely grafikus kártya kell lennie arra, hogy kap? Minden segítséget ez rendkívül hálásan fogadott! Egészségére, Jimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van ellenőrizni a felbontás beállítása, és a színes beállításokat a monitoron?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A DVD-SD felrobbantották a teljes 1650x1050 tűnhet kinda szemcsés. Vonatkozik-e meg, amikor ez fut, ablakos mód? Új grafikus kártya valószínűleg nem fog változni semmi, ha a jelenleg az egyik egy nehéz idő dekódoláshoz a videót, és a bevezetése artifacts vagy túlmelegedés és bevezetése artifacts ott is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eredeti DVD-k? Is letölthetők, vagy az autó booty fogja szar, leginkább.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a szoftver? Próbáld meg a VLC elég jó. És még egy dolog: A számítógép továbbra is 5 év, így ez most nem tudja kezelni az újabb DVD-ket.
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Legjobb AGP grafikus kártya | marko | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 12, 2009 03:13 |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Használhatom a PCI grafikus kártya? | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 17. január 2009 12:57 |
| Új grafikus kártya és tápegység | MaxWilson | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 26. december 2007 15:29 |
| Új Grafikus kártya | Kane | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 26. július 2007 13:44 |
| Téma eszközök | |
| |