![]() |
|
| |||
| |||
| הי, Apologies הראשון אם הדברים הבאים הוא הכי בסיסיים של שאלות! אני עתה קנה חדשה צג המחשב שלי, של 22 "LG 2252, ו בבוקר למצוא את ה-DVD של מוצגות די grainy, בקרבת מקום ולא כפי חדה כפי שהיה לי תקווה. תהיתי אם זה יהיה בגלל הגרפיקה יש לי כרטיס אני לא צריך לשדרג את כרטיס מאז קונה את המחשב שלי לפני 5 שנים - זהו RADEON 9200 Series. אין לי מושג אם זה טוב הכרטיס, או האם לקנות כרטיס חדש יותר ישפרו את הצפייה בסרט, בו היא השימוש העיקרי שלי במחשב. אם זה היה, אשר כרטיס המסך צריך להיות אני מסתכל להגיע? כל עזרה זה יהיה מאוד קיבלה בהכרת תודה! לחיים, Jimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם בדקו את כל ההגדרות פתרון הבעיה, ואת הגדרות צבע על צג?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| א SD-DVD blown עד 1650x1050 מלא עשוי להיראות קצת grainy. האם זה מופיע כאשר זה פועלים במצב חלון? כרטיס מסך חדש, כנראה שום דבר לא ישתנה, אלא אם הוא נתקל הנוכחי קשה פענוח הוידאו ו מציגה artifacts או overheating ו מציגה artifacts שם גם כן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תקליטורי DVD מקוריים? אלו שהורדו או מן הרכב תוסיק ייראה שטויות, בעיקר.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אולי את התוכנה? נסה VLC שלה די טוב. וגם עוד דבר: אתה הוא 5 שנים, ולכן הוא אולי לא יהיה מסוגל לטפל חדש יותר תקליטורי DVD.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| כרטיס מסך חדש עזרה | MaxWilson | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 9th נובמבר 2007 15:36 |
| שרשרת כלים | |
| |