![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Atsiprašome, jei pirmoji taip svarbiausio klausimus! Aš ką tik nusipirkau naują monitorius mano kompiuteryje, 22 "LG 2252, ir esu išvadą, kad DVD atsiranda gana grūdėtas, o ne kur nors šalia, kaip staigus, kaip aš tikėjausi. Zastanawiałem, jei tai būtų dėl grafika kortele turiu? Aš ne atnaujinti kortelę, nes perka mano kompiuteryje prieš 5 metus - tai Radeon 9200 serijoje. Net neįsivaizduoju, jei tai yra gera kortelė, ar pirkti naujesnę kortelės padės man žiūrint filmą, kuris yra pirminis naudoti mano PC. Jei ji būtų, kuri grafikos plokštę turėčiau būti nori gauti? Bet tai būtų labai AČIŪ gavo padėti! Į sveikatą, Jimmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar patikrinote visus rezoliucijos nustatymus ir spalvų nustatymus stebėti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SD DVD susprogdintas visiškai 1650x1050 gali atrodyti kinda grūdėtas. Ar tai atrodo, kai ji paleisti langų režimu? Naujas grafikos plokštę, greičiausiai nieko nepakeis, jeigu šiuo metu vienas iš kurių sunku iškoduoti ir vaizdo pristato eksponatų ar perkaisti, ir įvedant dalykų ten taip pat.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikras lietuviškas DVD? Ones atsisiųsti arba nuo automobilių vagysčių grobis atrodys šūdas, daugiausia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal savo programinę įrangą? Gauta VLC jo gana geras. Taip pat dar vienas dalykas: Kompiuteryje yra 5 metai, todėl jis gali tiesiog negali elgtis naujesnė DVD.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Pagalba Graphics Card ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 10 gruodis 2007 00:33 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Naujas grafikos plokštę Pagalba | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 9 lapkritis 2007 15:36 |
| Temos įrankiai | |
| |