![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Przepraszamy, jeśli najpierw się następujące najbardziej podstawowych pytań! I've just kupiłem nowy monitor do komputera, a 22 "LG 2252, i jestem stwierdzenia, że płyty DVD są wyświetlane bardzo ziarniste, a nie gdziekolwiek w pobliżu ostrych jak miałem nadzieję. I was wondering, jeśli byłoby to ze względu na grafikę Mam kartę? I nie został uaktualniony karty od zakupu mój komputer 5 lat temu - jest to seria Radeon 9200. Nie mam pojęcia czy jest to dobre karty, czy też zakupu nowej karty poprawi moje oglądanie filmu, który jest pierwotnego użytkowania dla mojego komputera. Jeśli to, co karta graficzna powinna być i chce dostać? Każda pomoc w tym byłoby niezwykle wdzięcznie otrzymał! Wiwaty, Jimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy sprawdzone wszystkie ustawienia rozdzielczości i koloru ustawienia monitora?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A SD DVD wysadzony do pełnego 1650x1050 może wyglądać kinda ziarniste. Czy pojawi się, gdy jest uruchomiony w trybie okna? Nowa karta graficzna prawdopodobnie nie zmieni niczego, chyba że obecnie jest o trudnym czasie dekodowania wideo i jest wprowadzenie artefakty lub przegrzania i wprowadzenie tam także artefakty.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oryginalne DVD? Ones lub pobrać z samochodu booty będzie crap, głównie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Być może jego oprogramowanie? Spróbuj VLC jej całkiem nieźle. A także coś innego: Twój komputer jest 5 roku życia, więc może po prostu nie być w stanie obsługiwać nowsze DVD.
![]() |
|
| Zakładki |