![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Scuzele primul în cazul în care în urma este cel mai de bază de întrebări! Eu v-am cumpărat un nou monitor pentru PC-ul meu, un 22 "LG 2252, şi am constatat că DVD-ul lui sunt destul de grăunţos apar, şi nu oriunde pe departe la fel de ascuţit ca am sperat. Mă întrebam dacă aceasta ar fi cauzată de grafica carte i-au? Nu am actualizat de carte de la cumpărarea calculatorului meu acum 5 ani - este o serie Radeon 9200. Nu am nici o idee, dacă acest lucru este o bună carte, sau dacă să cumpere o nouă carte va îmbunătăţi meu film ceas, care este principal pentru utilizarea PC-ul meu. Dacă ar fi, care ar trebui să-mi placă grafică fi căutat pentru a obţine? Orice ajutor in aceasta ar fi extrem de agreabil primit! Noroc, Jimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai verificat toate setările de rezoluţie, culoare şi setările de pe monitor?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un SD DVD cu sufletul la gură până la 1650x1050 completă ar putea arăta cam grăunţos. Are acest apărea atunci când se rulează în modul windowed? Noua placă grafică, probabil, nu va schimba nimic cu excepţia cazului în care este un curent cu o perioada dificila de decodare video si este de introducere a artifacts sau supraîncălzire şi introducerea artifacts acolo, de asemenea.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Original DVD-uri? Descărcat sau cele de la masina cu cineva se va uita rahat, de cele mai multe ori.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poate sa software-ul? Incearca VLC sale destul de bine. Şi, de asemenea, un alt lucru: Computerul este de 5 ani, asa ca s-ar putea pur si simplu nu putea să se ocupe mai noi DVD-uri.