![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Ospravedlňujeme prvý v prípade, že tieto najzákladnejšie otázky! Som kúpil nový monitor k počítaču, čo je 22 "LG 2252 a som dospela k záveru, že DVD sa objavujú pomerne zrnitý, a nie všade blízko, ako ostré, ako som dúfal. Myslel som, že by to bolo vzhľadom ku grafike kartu som? jsem neaktualizovanie karty od kúpu počítač 5 rokov - je to Radeon 9200 série. Nemám potuchy, ak je to dobrá karta, alebo či si kupovali novšie karty sa zlepší môj film sledujete, čo je primárne využitie pre môj PC. Ak by, ktorá grafická karta by mala byť aj snaží dostať? Akákoľvek pomoc v tejto by byť veľmi príjemne dostala! Na zdravie, Jimbo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ptal ste sa všetci nastavenie rozlíšenia a farebné nastavenia monitora?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A SD DVD fúkané do plného 1650x1050 vyzerať trochu zrnitý. Znamená to objaví, keď je spustený v okne režime? Nová grafická karta asi nebude nič meniť, ak je ten súčasný má ťažké čase dekódovaní videa a predstavuje artefakty alebo prehriatia a zavádzajú artefakty tam rovnako.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Originálne DVD? Ones alebo stiahnuté z auta booty bude vyzerať svinstvo, väčšinou.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno, že jej softvér? Zkus VLC svoje docela dobre. A aj ďalšie vec: váš počítač je 5 rokov, takže je možná len nebude schopný zvládnuť novší DVD.