![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Извињења ако је први следећи је најосновнијих питања! Ја сам управо купио нови монитор за свој рачунар, а 22 "ЛГ 2252, и сам налаз да је ДВД-а појављују се прилично зрнаст, и то не било где близу, као што сам имао оштру надао. Био сам задивљен, ако би то било због графике картицу имам? нисам ажурирани картицу од куповања мој рачунар 5 година - то је Радеон 9200 сериес. ЈА имати ниједан идеја да данашји је добра картица, или да ли купујете новији картице ће побољшати моје гледате филм, који је примарни користити за мој ПЦ. Ако би то што графичке картице би требао бити хандсоме то добити? Било који помоћ би се у овом изузетно захвално примили! Живели, Јимбо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли проверили све подешавања резолуције, а боје подешавања на монитору?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| СД ДВД отпухан до пуног 1650кс1050 може изгледати кинд зрнаст. Да ли то појавити када се изводити у уиндоуед моду? Нова графичка картица вероватно неће променити ништа, осим ако је тренутни има тешко декодирање видео и увођење артефаката или прегрејавања и увођење предмета као и тамо.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прави ДВДа? Оне преузете или из аутомобила плен ће изгледати срање, углавном.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда његова софтвера? Пробај ВЛЦ својој прилично добро. И још једна ствар: Ваше рачунар је 5 година, тако да се не би могло само бити у могућности да обрадимо новији ДВД-а.