![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт, Вибачення перше, якщо виконані наступні найбільш основна питань! Я тільки що купив новий монітор до комп'ютера, 22 "LG 2252, і знаходжу, що DVD's з'являються досить зернисті, і не в будь-якому найближчому ж різким, як я сподівався. Мені було цікаво, якщо це буде пов'язано з графікою карта я? Я не оновлюються карти з моменту покупки "Мій комп'ютер" 5 років тому - це Radeon 9200 Series. Я поняття не маю, якщо це гарна карта, або купівлі нової картки поліпшити мій фільм дивитися, яка Основне призначення для мого комп'ютера. Якщо б, графічної карти, я повинен бути дивлячись отримати? Будь-яка допомога в цьому буде вкрай вдячністю! Ура, Джімбо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви перевірили всі настройки дозволу і налаштування кольору на моніторі?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SD DVD підірваний в повному 1650x1050 може здатися цікавим зернистим. Чи означає це, коли з'являється це запустити у віконному режимі? Нова графічна карта, ймовірно, не буде нічого змінювати, якщо поточний переживає важкий час декодування відео та представляє артефакти чи перегрівання та впровадження артефакти там же.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Справжнє DVDs? Ones завантажили, з автомобіля видобутку буде виглядати лайна, в основному.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, свою програму? Спробуйте VLC свою досить добре. І ще одна річ: Ваш комп'ютер 5 років, тому воно може просто не бути в змозі обробляти нові DVD-дисків.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Допомога з відеокартою ..... | CrazyAce | Графічні карти & Монітори | 1 | 10 грудня 2007 00:33 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Нова графічна карта допоможе | MaxWilson | Графічні карти & Монітори | 3 | 9 листопада 2007 15:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |