![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HI, имам Dell измерение 3000 навик, че играят на игри, Im не иска да харчите твърде много, но аз DONT имат представа, т.е. общо няма techie, Благодаря в anticepation. Джони |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поправи ме ако Im погрешно, но аз мисля, че 3000 е присъщо само (не е AGP или PCI-E) Което означава, че може само PCI графична карта в него, които са под и над захранва цени
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Благодарение SW, Im съжалявам, но аз знам DONT! един PCI от AGP, DONT Аз мисля, че се нуждаят от Super Hi изпълнение, като се има предвид, че компютърът трябва да бъде 3/4 год. възраст. Аз остават dazed & объркана! |
|
| |||
| |||
| 90% + на графични карти за AGP или използват PCI-E контакти за връзка с дънната платка и доколкото знам вашият компютър не разполага с един от двамата. Така че ще трябва да получи този, който се свързва посредством една от вашите PCI слотове Аз не сте сигурни какво доста игри, които искате да играете, но възможностите са много ограничени Нещо като това е залог може да се надяват на наистина Можете да изтеглите CPUID, Пуснете го и изберете mainboard табулатор и ми кажи какво пише до Графичен интерфейс
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| HI, yeh Айв Run че PROG и раздела освен графичен интерфейс е празен! ? |
|
| |||
| |||
| Аз предполагам, интегрирана е това, което сте тогава така PCI ти е само опция Така че от моята връзка в друга публикация, че изглежда, че ще ви бъде най-добрият залог, какво малко игри си желаят да играят все пак?
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Благодаря отново SW и за помощта, аз havent играе игра в 3 години, но никога не съм завършен Макс Пейн 2, така че ID имат отидете b4 видят филма, така че предполагам, че за истински основната карта ще направя всичко, целият компютър иска надграждане на известно време, така Не знам, че неговата стойност turbocharging това сега, Наздраве Джони |
|
| |||
| |||
| Вие не можете да турбо такса или дори ъпгрейд, че по какъвто и да било машина, което е значимо за парите за игрални прилагане. Тя е построена върху зъбер на някои технологични постижения, които са оставили зад нея, така да се каже. Това е голяма машина за много приложения и докато сте щастлива с него, аз не бих го далеч, но .......... Аз няма да прекарат едно пени на него за всякакви ъпгрейди. Dells са изградени по такъв начин, че не можете да ги ъпгрейдвате много. По дяволите, ти дори не може да изхвърлете всички части и инсталирате всички нови части по делото. Изглежда, че вашата цел обслужен добре, но аз ще предложи виждам филма без довършителни играта LOL. В противен случай това ще бъде един филм скъпите билети ........... Надявам се да не се намира като грубо като това не беше моето намерение. Моето намерение е да се спася от далеч да хвърлят пари в брой. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих проекта за спасяването на прилична ремонт, т.е.; нов mobo, чип и GFX карта.
| |||
| |||
| Отколкото в момента, аз арго тичам всякакви игри, т.е. не е картата, Айв виждал PCI картите Ebay за 5/10 лири, какво мислите? Този |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |