menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Která grafická karta??

Reply

Thread Nástroje
Old 17.listopadu 2008, 12:01
Člen Skupina

Default Která grafická karta??

Ahoj, já mít dell dimension 3000 zvyklý, že hraní her, IM nehledáme trávit příliš mnoho, ale i dont mít ponětí, tj. celkem žádný techie, Thanks in anticepation.
Johnnie
Old 17. listopadu 2008, 12:08
Moderátor skupiny

Opravte mě, jestli im špatně, ale já si myslím, že 3000 je integrovaný pouze (ne AGP nebo PCI-e)
Což znamená, že můžete jen dát PCI grafické karty v ní, které jsou pod napájen a více cenově

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 17.listopadu 2008, 12:25
Člen Skupina

Díky SW, Im promiňte, ale i dont vědět! PCI od AGP, i dont think i need super hi výkonnosti s ohledem na to, že PC musí být 3-4 let.
I nadále oslněný & zmatená!
Old 17.listopadu 2008, 13:22
Moderátor skupiny

90% + grafických karet AGP nebo použití PCI-E zásuvkami pro připojení k základní desce a pokud vím váš počítač nemá buď. Takže budete muset dostat ten, který se připojuje pomocí jednoho z vašich PCI sloty
Já si nejsem jistá, co trochu hry chcete hrát, ale vaše možnosti jsou velmi omezené
Něco podobného tento je sázkou můžete doufat opravdu

Ty by měly stáhnout CPUIDSpusťte jej a zvolte základní kartu a řekněte mi, co je napsáno vedle Grafické rozhraní

Old 17.listopadu 2008, 16:10
Člen Skupina

HI, yeh IVE běžet, že pořady a části kromě grafického rozhraní je prázdná! ?
Old 17.listopadu 2008, 16:21
Moderátor skupiny

Myslím, že je integrovaná, co jste pak tak PCI je vaší jedinou možností
Takže z mého odkazu v ostatních post to vypadá, že bude co nejlépe vsadit, jaký druh her jste chtěl hrát v každém případě?

Old 18.listopadu 2008, 00:19
Člen Skupina

Díky opět za pomoci SW, I havent hráli hru na 3 roky, ale nikdy jsem dokončil Max Payne 2 tak myslel id mají jít b4 viděli film, tak myslím, že pro skutečný základní karty by udělat Celý ks chce poskytnout upgrade na nějakou dobu tak i dont vědět, že jeho jmění Vypínač je teď,
nazdraví Johnniem
Old 18.listopadu 2008, 21:23
Dárce Skupina

Nemůžete turbo poplatek nebo dokonce upgrade, že stroj v každém případě, že má smysl pro peníze, pro herní aplikace. Byl postaven na vrchol některé technologické pokroky, které nechal za sebou, abych tak řekl. Je to skvělý stroj pro mnoho aplikací, a tak dlouho, jak jste spokojeni s ní nechtěl jsem odhoď pryč, ale .......... Nechtěl jsem utrácet peníze na to pro všechny upgrady. Dells jsou postaveny tak, že nemůžete upgrade je mnoho. Heck, nemůžete ani zahodit všechny díly a instalaci všech nových dílů v dané věci.

Zdá se, že to vaše účely sloužil dobře, ale já bych navrhnout vidět film bez ukončení hry lol. V opačném případě, že bude jednou nákladný film letenky ...........

Doufám, že se mi nepodařilo narazit jako drsné jako že nebylo mým úmyslem. Můj záměr je ušetřit z házení pryč hotovosti.
Old 19.listopadu 2008, 08:29
Administrátor Skupina

Chtěl bych začít ušetřit slušné přepracování, tj.; nové mobo, GFX a čipové karty.

Jakékoliv PCI kartě můžete přidat do svého aktuálního nastavení bude malý rozdíl výkonu.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19.listopadu 2008, 10:24
Člen Skupina

Thanx době i cant spustit žádné hry, což znamená, že není žádná karta, IVE vidět pci karet na eBay za 5-10 liber, co myslíš?
Ta
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.