![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já mít dell dimension 3000 zvyklý, že hraní her, IM nehledáme trávit příliš mnoho, ale i dont mít ponětí, tj. celkem žádný techie, Thanks in anticepation. Johnnie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opravte mě, jestli im špatně, ale já si myslím, že 3000 je integrovaný pouze (ne AGP nebo PCI-e) Což znamená, že můžete jen dát PCI grafické karty v ní, které jsou pod napájen a více cenově
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Díky SW, Im promiňte, ale i dont vědět! PCI od AGP, i dont think i need super hi výkonnosti s ohledem na to, že PC musí být 3-4 let. I nadále oslněný & zmatená! |
|
| |||
| |||
| 90% + grafických karet AGP nebo použití PCI-E zásuvkami pro připojení k základní desce a pokud vím váš počítač nemá buď. Takže budete muset dostat ten, který se připojuje pomocí jednoho z vašich PCI sloty Já si nejsem jistá, co trochu hry chcete hrát, ale vaše možnosti jsou velmi omezené Něco podobného tento je sázkou můžete doufat opravdu Ty by měly stáhnout CPUIDSpusťte jej a zvolte základní kartu a řekněte mi, co je napsáno vedle Grafické rozhraní
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| HI, yeh IVE běžet, že pořady a části kromě grafického rozhraní je prázdná! ? |
|
| |||
| |||
| Myslím, že je integrovaná, co jste pak tak PCI je vaší jedinou možností Takže z mého odkazu v ostatních post to vypadá, že bude co nejlépe vsadit, jaký druh her jste chtěl hrát v každém případě?
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Díky opět za pomoci SW, I havent hráli hru na 3 roky, ale nikdy jsem dokončil Max Payne 2 tak myslel id mají jít b4 viděli film, tak myslím, že pro skutečný základní karty by udělat Celý ks chce poskytnout upgrade na nějakou dobu tak i dont vědět, že jeho jmění Vypínač je teď, nazdraví Johnniem |
|
| |||
| |||
| Nemůžete turbo poplatek nebo dokonce upgrade, že stroj v každém případě, že má smysl pro peníze, pro herní aplikace. Byl postaven na vrchol některé technologické pokroky, které nechal za sebou, abych tak řekl. Je to skvělý stroj pro mnoho aplikací, a tak dlouho, jak jste spokojeni s ní nechtěl jsem odhoď pryč, ale .......... Nechtěl jsem utrácet peníze na to pro všechny upgrady. Dells jsou postaveny tak, že nemůžete upgrade je mnoho. Heck, nemůžete ani zahodit všechny díly a instalaci všech nových dílů v dané věci. Zdá se, že to vaše účely sloužil dobře, ale já bych navrhnout vidět film bez ukončení hry lol. V opačném případě, že bude jednou nákladný film letenky ........... Doufám, že se mi nepodařilo narazit jako drsné jako že nebylo mým úmyslem. Můj záměr je ušetřit z házení pryč hotovosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych začít ušetřit slušné přepracování, tj.; nové mobo, GFX a čipové karty.
| |||
| |||
| Thanx době i cant spustit žádné hry, což znamená, že není žádná karta, IVE vidět pci karet na eBay za 5-10 liber, co myslíš? Ta |